Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodać overlay do gry?

masterxx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko chciałbym dodać overlay ale nie wiem jak to zrobić. Liczę na w miarę dokładny tut (nie chodzi mi o streamowanie. Tylko i wyłącznie dla siebie)

Mogłaby to być podmiana plików z gry. Jak ktoś wie jak to zrobić to proszę o pomoc ;)

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Wchodzisz tutaj > http://leaguecraft.com/uimods Szukasz odpowiedniego HUD`a

Następnie robisz tak:

Wchodzisz do folderu z lolem i wybierasz foldery po kolei tak jak napisane niżej

RADS > solutions > lol_game_client_sln > releases > 0.0.1.68 > deploy > DATA > menu > hud

Usuwasz dotychczasowy HUD który jest wgrany domyślnie, i po pobraniu HUD`a z tej strony którą podałem wyżej, wklejasz do tego folderu.

LOL musi być wyłączony :)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Wchodzisz tutaj > http://leaguecraft.com/uimods Szukasz odpowiedniego HUD`a

Następnie robisz tak:

Wchodzisz do folderu z lolem i wybierasz foldery po kolei tak jak napisane niżej

RADS > solutions > lol_game_client_sln > releases > 0.0.1.68 > deploy > DATA > menu > hud

Usuwasz dotychczasowy HUD który jest wgrany domyślnie, i po pobraniu HUD`a z tej strony którą podałem wyżej, wklejasz do tego folderu.

LOL musi być wyłączony :)

Eee nie działa mi ;/ patrzyłem i kappa z tej stronki pobrać nie mogę btw mam już przygotowane i to chciałem mieć ;d a to jest w .png mam nadzieję że pomożesz ;D

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Eee nie działa mi ;/ patrzyłem i kappa z tej stronki pobrać nie mogę btw mam już przygotowane i to chciałem mieć ;d a to jest w .png mam nadzieję że pomożesz ;D

Podaj mi co chcesz pobrać to dam Ci i zeskanuje :)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Chodzi ci o overplaya? to taki dodatek do ts?

Opublikowano

zainstaluj SIU i przy pobraniu huda powinieneś mieć instrukcję jak to zrobić aczkolwiek jest to oczywiste w tym programie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...