Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osłonka u7

JestemKogzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do łuku powinna mieć raczej tą jasną opcję s obniżanie obrony w pvp lub % do obrażeń w pvp, plus z niższych opcji to wszystkie lipne oprócz krytyka, powinna mieć przynajmniej sl obrażeń.

Opublikowano

Jest w miare.. Ma kryty ma ogolny , ma % do znizenia obrony i ma zdejmowanie resa... ktore jest przydatne w samym luku jest chyba 16-20 zdejmowanie resa i tutaj np na ogien jeszcze 20...

Oslo w miare ;).. Tylko powiedz jeszcze jaka cena ?

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

@Endziu widzę mało się znasz, ogólny w prawej ręce jest bardzo opłacalny, zwłaszcza, ze chce robic kose pod pvp.Obnizanie obrony przeciez ma, do obrazen rowniez lecz bardzo malo. Jeśli krytyk wg ciebie jedynie jest dobry to...

@wyjazdwpolee

Czemu o cene pytasz, ja jej nie sellam :D.

Opublikowano

Widzę że jesteś bardzo rozgarnięty i dobrze rozumiesz czytany tekst... Na osło do łuku jest słaba bo ogólny daje się do sztyletu, a w łuku jak najwięcej opcji pvp pod zdejmowanie resa, zwiększenie obrażeń (również opcja s nie do pvp), i zmiejszenie obrony, w opcjach a,b,c najlepiej mieć obrażenia/sl i kryty. Nigdzie nie napisałem że kryt jest zły.

Opublikowano

Widze ze masz jakis 70 lv jesli myslisz ze ogolny sl sie w kose wklada, najwieksze koxy maja ogolny w lukach + bony pvp (jesli grasz na Enigmie to np Knight mial ogolny w mieczyku). Nie wiem czy widzisz ale mam zdejmowania resa wystarczajaco duzo ( all 8% ogien 10, woda 6). chyba ty nie rozumiesz tego co napisalem. Napisales ze JEDYNIE KRYT tu jest dobry. Od powiedzialem ze jesli wg ciebie tylko kryt w tej oslo jest dobry  to...(sobie wstaw)

Opublikowano

Widze ze masz jakis 70 lv jesli myslisz ze ogolny sl sie w kose wklada, najwieksze koxy maja ogolny w lukach + bony pvp (jesli grasz na Enigmie to np Knight mial ogolny w mieczyku). Nie wiem czy widzisz ale mam zdejmowania resa wystarczajaco duzo ( all 8% ogien 10, woda 6). chyba ty nie rozumiesz tego co napisalem. Napisales ze JEDYNIE KRYT tu jest dobry. Od powiedzialem ze jesli wg ciebie tylko kryt w tej oslo jest dobry  to...(sobie wstaw)

Glupota jest porownywanie sztyletu z mieczem.

Ogolny, obrazen, kryt, opcje pvp dobre sa na sztyl ze wzgledu na sina. Reszta sl, krytyk i opcje pvp sa na luk. W sumie to zalezy jak grasz i czym grasz- masowe pvp to raczej na luk, wiec lepsza osl wsadza sie na luk; 1v1 przewaznie sinek i wtedy sytuacja staje sie analogiczna.

Ja bym taka osl sprzedal, a kupil lepsza.

Opublikowano

Nie porównuje miecza do kosy tylko miecz do łuku, ale ok :(.

A powiedz mi co ma ogólny do sina? Nie rozumiem tego. To samo co i do wk lub cs'a. Beka z was ludzie. Ogolny w luku to dobra opcja bo wtedy robisz sobie na spokojnie kose pod sl (kosa na 92 kosztuje grosze).

Pragnę dodac, ze prawdopodobnie jest najlepsza oslona na s2 w tej chwili (LEPSZEJ nie dostaniesz).

Ogólnie to moze sie wypowiedziec ktos 90+? Z tego co wiem to zielak miales ok 85...(i prawdopodbnie nigdy takiej oslonki w eq nie miales, co za tym idzie nie masz pojecia czy ona dobrze uderzy czy tez nie, wiec nie rozumiem jak bez zadnego doswiadczenia mozna twierdzic ze oslonka jest slaba)

Opublikowano

@JestemKogzem Jaki sens ma ten temat skoro ty obrażasz kogoś kto próbuje udzielić Ci pomocy i piszesz tak jakbyś chciał się wywyższyć i wiesz wszystko sam najlepiej. Albo się uspokoisz albo temat zamknę.

PS. ;) 

601241417276189125806.jpeg

Opublikowano

Gdzie kogos obrazilem? Nie próbuje sie wywyzszac, ale jesli ktos sie wypowiada na dany temat nie majac o tym pojecia wprowadza mnie w blad :).

A sens ma tylko czekam na odpowiednie osoby ktore sie znaja, bo jak na razie ja mam kontrargumenty, a wy argumentow nie.

btw. uwierz mi, ze 88lvl w tych czasach to nic wielkiego.

Opublikowano

Bez obniżania obrony ok. 40% to sobie takiego warka w armie u7+8 poklepiesz po 500 tym łukiem, właśnie dlatego taka osło jest dobra do sztyletu, bo w łuku trzeba obniżać obronę i ściągać resa, więc w cenie tej osłonki możesz dostać coś dużo lepszego.

@Edit mój błąd chodziło mi o 20% obniżania i 10% zwiększenia obrażeń, przepraszam. @JestemKogzem Lepiej mieć ogólny w sztylecie, a % do obrażeń w łuku, a tak przynajmniej zostałem nauczony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...