Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kick hack v1.0 By Francoiz

MrPro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sprawdzał to ktoś?

A sam nie możesz? Skan jest czysty 0 wirusów, pliki pythona więc nawet nie dało by się wcisnąć wirusa. A działa dobrze.

Lika z Video od autora.

Następnym razem daruj sobie taki post, zobacz skan oraz pobierz.

Opublikowano

Zrobi ktoś jakieś obejście, żeby działało to na Moyes?

Surce - nic z tego. Każda próba włączenia pliku pyton bądź c++ wiąże się z wyłączeniem klienta. mix / flt / dll czy injector czy samoistny load. logininfo.py czy inne takie także odpadają. Moyes ma zbyt dobre zabezpieczenia.

Opublikowano

dziala tylko na ludziach i na niektorych serwerach

A Co Ty byś jeszcze chcal kickować? Jakby nie patrzył działa to na zasadzie spam botu. Ktoś dostaje taki spam na klate że w 1/2sec wywala. Nic więcej, nie jest to jakiś 1 hit killer czy 0 hit killer.

Działa na każdym którym da się odpalić jakoś pliki pythona.

Opublikowano

A Co Ty byś jeszcze chcal kickować? Jakby nie patrzył działa to na zasadzie spam botu. Ktoś dostaje taki spam na klate że w 1/2sec wywala. Nic więcej, nie jest to jakiś 1 hit killer czy 0 hit killer.

Działa na każdym którym da się odpalić jakoś pliki pythona.

no chcialbym jeszcze bossy kickowac :) nie napisales ze dziala na zasadzie spam botu - wiec ja napisalem ze kicka tylko ludzi, aby uzytkownicy wiedzieli.

Opublikowano

Czyli jesli Mnie kicka tzn ,ze na tym serwerze nie dziala :) ?

Mnie też kicka, ale działa. Tyle, że czesto strasznie kicka :(

Opublikowano

P******e takie hacki nei powinny byc publikowane przez takiego bota na m1 shopy mozesz wszystkie wywalic i znam ten bol bo mnie juz kikneli pare razy ale jest  minum wystarczy ze blokiesz czat i nie kiknie cie xD

Opublikowano

Skurwysyństwo mi na serwer wlazło, ma ktoś pomysł jak to zablokować? Na moje to pewnie tak jak ten coredowner... wysylanie pw co 2 sek i po problemie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...