Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Placementy

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wygrałem już 6 mm z rzędu (wcześniej 1 remis i 1 raz wyszedłem ;)) i nadal gram tylko z Silver 1/2. Dlaczego? W każdej grze mam staty 20+ i otwieram ;_; No i co 2 gry dostaje blokade na 21h ;) Warto wspomnieć, że na drugim koncie po 3 wygranych grałem z gold/kałach i po 10mm dało mnie do szerfa. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

bo dodali takie cos, ze jak jestes unranked to mozesz wygrac 2 gry dziennie czy cos takiego i potem masz delay 1 dzień około

Opublikowano

Tak teraz osoba zaczynająca grę nie może zagrać więcej niż 2 rankedów i jeszcze musi czekać. Pozdrawiamy Volvo i jego pomysły.

...................\/...................

Opublikowano

A za co masz ta kare? się nie dziw ze jak cie kickają to się nie dostajesz wyżej. 

Gdzie ja napisałem, że mnie kickają? Każdą gre carruje...

bo dodali takie cos, ze jak jestes unranked to mozesz wygrac 2 gry dziennie czy cos takiego i potem masz delay 1 dzień około

Tak teraz osoba zaczynająca grę nie może zagrać więcej niż 2 rankedów i jeszcze musi czekać. Pozdrawiamy Volvo i jego pomysły.

Czytanie ze zrozumieniem... Pytam dlaczego gram ciągle z silverami skoro wygrałem już 6 meczy z rzędu i w każdym miałem bdb staty. 

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...