Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strasznie mało FPS.

kowereki12112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@KodziaTV 1gb wystarczy przecież i tak nie przekracza zwykle 200-400MB  na F3.

Jave mam "Java 8 Update 26 (Najnowsza)"  64 bit (Taki mam system).

@Degistive

Niektóre programy takie jak TS są mi potrzebne podczas klepy do porozumiewania się z członkami gildii... Jak mam 30-70 To nie ścina mi mc ale nie chodzi płynnie, trudno mi wtedy walczyć . Miesiąc temu miałem 300fps+ I wszystko płynnie i git majonez.

@1361622928-U485574.pngPyxis

This? :

OeQ4Pbi.png

To że mam tam 2 proces i go wyłącze to nic nie daje. Wcale mi nie zwiększa fps , a nawet zmniejsza. (Nie tylko na komputerze mam 2 proces :P)

@1361622928-U485574.pngrobson233

tak, ja mam optifine od zawsze.

Opublikowano

Hej, mam problem...

Miałem kiedyś inny monitor taki 15,6" i miałem na hiplayu np po 300fps, 400fps przy klepie na arenie itd... i all płynnie, tak samo z hc wszystko okej i płynnie 400+fps...(60hz) (Przy włączonym TS/muza na necie i fejs xD)

Teraz mam nowy monitor 19" też 60hz ...

Jakiś tydzień temu było wszystko ok, wbijam sobie na hiplaya itd itp taki sam mc mam nic nie zmieniałem miałem podobna ilosc fps ...

A ostatnio z 2 dni było tak że wbijam sobie np na lobby hiplay i patrze 30-70 fps.... Nic nie zmieniałem...(I to nawet bez przeglądarek/ts/skype itp)... Nie wiem co się dzieje... Nic nie zmieniałem....

O co tu chodzi? Tak się dzieje nawet jak mam fresh kompa po 24h nieużywaniu ;ccc

Spoko

Opublikowano

@kowereki12112 Nie musisz mieć płyty windows 7. Wystarczy że ściągniesz sobie z torrentów albo pirateba**. 

Pamiętaj także aby zapisać niektóre rzeczy na usb.

Jak już zrobisz format to utworzy CI się folder w C, o nazwie windows.old tam bedziesz miał wszystkie pliki ze starego windowsa.

Kappa.

Opublikowano

@KodziaTV 1gb wystarczy przecież i tak nie przekracza zwykle 200-400MB  na F3.

Jave mam "Java 8 Update 26 (Najnowsza)"  64 bit (Taki mam system).

@Degistive

Niektóre programy takie jak TS są mi potrzebne podczas klepy do porozumiewania się z członkami gildii... Jak mam 30-70 To nie ścina mi mc ale nie chodzi płynnie, trudno mi wtedy walczyć . Miesiąc temu miałem 300fps+ I wszystko płynnie i git majonez.

@"Pyxis"

This? :

748141417719325791478.png

To że mam tam 2 proces i go wyłącze to nic nie daje. Wcale mi nie zwiększa fps , a nawet zmniejsza. (Nie tylko na komputerze mam 2 proces :P)

@1361622928-U485574.pngrobson233

tak, ja mam optifine od zawsze.

Według mnie, ten proces z mniejszym zużyciem ramu to launcher od mc, bo on bazuje na javie.

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

@kowereki12112 Nie nie musisz przenosić. Musisz tylko wybrać w instalacji systemu windows aby zainstalować na nowo a nie (zaaktualizować do innej wersji), jak wybierzesz dobrze to pokaże Ci się okienko z napisem o windows.old

Kappa.

Opublikowano

Ale te pliki nie mają wpływu na działanie twojego komputera bo one wszystkie znajdują się w jednym folderze windows.old

Po formacie po prostu możesz ten folder usunąć bo jest on zbędny, i nie jest potrzebny zajmuje tylko miejsce.

Oczywiście jeżeli już nie potrzebujesz żadnych pilków to go usuwasz :) I już.

Kappa.

Opublikowano

Aha , okej.

Zrobie formata i powiem czy coś pomogło ;P

@Degistive Jak się robi formata bez płyty ? Mój pobierany windows 7 wygląda tak :

http://imgur.com/AaaljYG

Jest kilka możliwości. Możesz go na dowolną płytkę wypalić, lub na pendriva przerzucić i go skonfigurować.

Wszystko w googlach można znaleźć ;d

76561198091611487.png

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

@Kapej138 Kiepsko mu to opisałeś, mogłeś bardziej rzetelnie. 

Pobierz pogram deamon tools, potem go zainstaluj i wtedy będziesz mógł normalnie odpalić ten pliczek.

@Kapej138 Nie atakuję Cię, napisałem tylko swoje zdanie i szanuję także twoje! :)

Kappa.

Opublikowano

@Degistive

Napisałem mu tyle informacji ile sam znałem, więc nie widzę sensu pisania że "kiepski" mu to opisałem.

Cd. tematu, zainstalowałeś już tego nowego windowsa?

76561198091611487.png

Opublikowano

Temat do zamknięcia, mam nowy system i wszystko ładnie śmiga , bez optifine wyciągam do 1000 fps :D Zaraz sobie zainstaluje OF to będzie jeszcze lepiej :P

Dzięki wszystkim za poświęcony czas ;)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...