Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCNG

FoQuseK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|
|
|
|
|
|
                                                             |   Reklama dla ludzi bez " AdBlockera"
|

|
|
|
|
|
|
|

rnb7spo7e6b3.png

Wystartował 29 listopada ( sobota) godz. 16:00

Serwer MCNG to serwer zrobiony z myślą o graczach. W skład administracji wchodzą osoby 15 - 17lat+. Typ serwera to Hardcore.

Wszystkie ( najważniejsze i najciekawsze ) informacje zapisaliśmy niżej. Zapraszamy do czytania.

~ Adminstracja serwera!

1390060149-U719057.png

3015x2qff6er.png

Adres IP MC.MCNG.PL 

1390060149-U719057.png

Sloty 60

Moby ( zwierzęta, potwory) ON

Wersja 1.7.x

Adres IP TS3 ! TS.MCNG.PL

6o7tgri0x8p9.png

Właściciel  Niveros - Na imię mu Gabryś. Jest to główny założyciel serwera. Odpowiada on za pliki serwerowe, i głowne ustawienia. Ma on pod opieką Administratorów.

Administrator Biter07 - Zwie się Kamil. Jest prawą rękom Właściciela. Jego głównym zadaniem jest wykrywanie cheaterow, oraz pomaganie graczom. Opiekuje się Moderatorami i helperami.

uzr1iimzzb9b.png

Na serwerze są dobrze dobrane pluginy. Postaraliśmy się też żeby było parę autorskich wtyczek.

Wszystkie pluginy, pod względem konfiguracji były doszczętnie sprawdzane!

Cały serwer jest dobrze przygotowany, i sprawdzany wiele razy.

nl5evsr1569a.png

SPAWN

Staraliśmy się stworzyć spawn, w którym każdy gracz się odnajdzie.

cwBPUkI.jpg

1390060149-U719057.png

MENU SERWERA

Tutaj znajdziemy wszystkie informacje na temat dropu, gildii itp.

ug3lq62fkucb.png

1390060149-U719057.png

Na serwer zaprasza... skład serwera!

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Serwer jak najbardziej Polecam.

Staram się, żeby serwer wyszedł jak najlepiej.

Dlatego mamy pytanie, co byście chcieli, zobaczyć na serwerze,  żeby wam się przyjemnie grało?

Jutro powinien być już gotowy TeamSpeak3.

Opublikowano

Dlatego mamy pytanie, co byście chcieli, zobaczyć na serwerze,  żeby wam się przyjemnie grało?

No właśnie ;) Pytanie do was (graczy) co byście chcieli na serwerze aby się wam przyjemnie grało?

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiada się zajeb*ście. Na pewno wbije.

JEZELI POMOGŁEM ZOSTAW LIKE!

Zbieram ostrzeżenia: 21

Opublikowano

Prezentacja całkiem spoko, ale co mnie dziwi, że osoby piszą "posiadamy pare autorskich wtyczek itd." Wy je pisaliście? W to ja wątpie, a pobrane wtyczki z internetu to nie są autorskie pluginy. Dlatego to mnie irytuje >.<

PS. Napewno macie listę pluginów zablokowaną, bo jak by inaczej! :D

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Prezentacja całkiem spoko, ale co mnie dziwi, że osoby piszą "posiadamy pare autorskich wtyczek itd." Wy je pisaliście? W to ja wątpie, a pobrane wtyczki z internetu to nie są autorskie pluginy. Dlatego to mnie irytuje >.<

PS. Napewno macie listę pluginów zablokowaną, bo jak by inaczej! :D

Jak najbardziej są autorskie pluginy. Pisane sa one przez H@ serwera. 

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Raczej czego Ja bym nie chciał to LWC ! Jest to podstawa na serverach Hard żeby go nie było ani innych pluginów tego typu ;-; (spotykałem servery gdzie on był na hardzie i dosłowne dno było z graniem potem)

Fajnie by było żeby GIldie były drogie do założenia żeby było ich w miarę mało i sporo ludzi w nich :D

Fajnie jakby z Adminami dało się pogadać i pożartować (a nie bany za wszystko) żeby szło się dogadać w każdej sprawie

TEMAT

Opublikowano

Raczej czego Ja bym nie chciał to LWC ! Jest to podstawa na serverach Hard żeby go nie było ani innych pluginów tego typu ;-; (spotykałem servery gdzie on był na hardzie i dosłowne dno było z graniem potem)

Fajnie by było żeby GIldie były drogie do założenia żeby było ich w miarę mało i sporo ludzi w nich :D

Fajnie jakby z Adminami dało się pogadać i pożartować (a nie bany za wszystko) żeby szło się dogadać w każdej sprawie

No to wszystkie "wymagania" które podałeś, spełniamy. ;D

Pozdrawiam.

Na serverze 0 autorskich pluginów, a server to jeden wielki syf. Nie polecam.

Skąd możesz, wiedzieć czy mamy autorskie pluginy czy nie?

Taką opinie mamy w d***e.

Graczą podoba się serwer i na nim grają, a ty stwierdzając że to syf bez podania powodu takiej opinii.

Hejterku!

Opublikowano

Server włączony ? :D

hmm po wklejeniu ip pisze że ni może znaleźć Hosta ;/ (częsty problem u mnie) możesz podać IP zamiast łatwego połączenia z serverem :)

TEMAT

Opublikowano

Server włączony ? :D

hmm po wklejeniu ip pisze że ni może znaleźć Hosta ;/ (częsty problem u mnie) możesz podać IP zamiast łatwego połączenia z serverem :)

mcng.ench.pl

Opublikowano

Ok zadziałało wczoraj :D (spacja na koncu hosta ;/)

Server polecam jest dobrym HardCorem jedyne co mnie zdziwiło :D to brak dostępu do sethome :p jestem przyzwyczajony do dalekich podróży po świecie MC i często się gubie (zostawiając rzeczy w domu) chociaż można chodzić z tym Eq tak długo aż nie uzbiera się itemów na gildie :D

Server fajny naprawde daje atmosfere pod Harda :D Ja bym dał dla graczy jeszcze komendy spawn (czekanie ok 5sek) orazsethome i home :D (także czekanie ok 5sek) a Vipy miały by to samo ale bez czekania ^_^

Można by też zrobić 'osobne EQ' które trzeba samemu zrobić żeby teleportowało nas na spawn oraz do domu albo zabieranie np 10sztabek złota za teleportacje na spawn i 10 żelaza za Home :D

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...