Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack/Exp Bot na globala, darmowy

Doomestos95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no dzięki tylko że akurat z tym exp botem mam problemy wszystko ładnie sobie ustawiam i wgl jak jestem w mieście (poza expowiskiem) i do tego momentu jest wszystko ok ale gdy wejdę na spot i włączę by sam mi bił i wgl to automatycznie wywala mi postać.

Opublikowano

no dzięki tylko że akurat z tym exp botem mam problemy wszystko ładnie sobie ustawiam i wgl jak jestem w mieście (poza expowiskiem) i do tego momentu jest wszystko ok ale gdy wejdę na spot i włączę by sam mi bił i wgl to automatycznie wywala mi postać.

Zmniejsz wartości w move speed/attack speed/range pelerynek etc. to wtedy wywalać nie będzie.

Nie można przesadzać. :P

Opublikowano

Powiem tak zrobiłem tak jak powiedziałeś pozmniejszałem wszystko prawie o połowę move speed /attack speed oraz range pelerynek i nic dalej mnie wywala do ekranu logowania po 10 sec.

Opublikowano

no właśnie nie mam niedawno zobaczyłem właśnie ale próbuję już to pobrać od 4 h i nie mogę pisze ze za godzinę będę mógł ale wchodzę co jakiś czas i dalej nie mogę i tak od 4 godzin nie masz jakiegoś innego linka ? ;)

Opublikowano

no właśnie nie mam niedawno zobaczyłem właśnie ale próbuję już to pobrać od 4 h i nie mogę pisze ze za godzinę będę mógł ale wchodzę co jakiś czas i dalej nie mogę i tak od 4 godzin nie masz jakiegoś innego linka ? ;)

Tam masz Download i Download 2 to spróbuj na tym drugim.

Kamer zakazł reuploadu moda na inne hostingi.

Opublikowano

Powiem tak dalej lipa zaktualizowałem tego bota nic nie ustawiałem wszystko zostawiłem tak jak było ustawione od zainstalowania poszedłem na spot po włączałem  sobie wszystko potrzebne do expa i znowu po 10 sec mnie wywaliło do ekranu logowania .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...