Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Pacca za sms > Czy to możliwe ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, są jakieś wiarygodne strony które oferują coś takiego ?

Są resellery, ale cena wynosi 100zł~, więc jeżeli nad chcesz to pisz, podam wtedy. Jeżeli chcesz to tylko Dotpay.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

PACC za np. 27zł na allegro kupujesz przelewem przez PayU wybierasz bank najbliżej którego mieszkasz ( bez MBanku ) ja polecam milenium albo zachodni WBK tam sobie drukujesz tytuł itp i idziesz do banku z tym papierkiem mówisz że chcesz zrobić wpłatę na konto i dajesz jej tą wydrukowaną kartkę i ona da Ci potwierdzenie. Wez te 5 zł więcej bo może być prowizja ( nie powinno być ) ale lepiej się zabezpieczyć i kasa jest już u typa na koncie w banku a  ty biegniesz szybko do domu odebrać pacc : )

Opublikowano

a co w polsce nie mozna kupic przez strone cipsoftu normalnie pacca za sms ?? bo mieszkam za granica i u mnie normalnie mozna tylko ze za sms 35% drozej :D

Opublikowano

W polsce nie można płacić przez sms tylko przez połączenie telefoniczne.

no i w czym problem ? biezesz i dzwonisz klikasz jakeis cyferki i masz , nic trudnego chyba co ? 

Opublikowano

no i w czym problem ? biezesz i dzwonisz klikasz jakeis cyferki i masz , nic trudnego chyba co ? 

Nie wiem czy to było skierowanie do mnie, ale ja tylko odpisałem na temat ...

Dla mnie to nie problem... ja tylko odpisałem autorowi, a jak już masz zamiar spamować to idź na inne forum...

Opublikowano

Nie wiem czy to było skierowanie do mnie, ale ja tylko odpisałem na temat ...

Dla mnie to nie problem... ja tylko odpisałem autorowi, a jak już masz zamiar spamować to idź na inne forum...

czy ja spamuje ? ja tylko uswiadamiam ze to nic trudnego musi byc platnosc przez sms albo zadzwonienie ty sie gosciu nie spinaj wgl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...