Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Model Księgi 3D

Asek Luj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

księga ciekawa i przydatna, zostawiam lajka i jeszcze bym prosił kogoś o wstawienia screena jak ona ma się w praktyce by ktoś wiedział co pobiera

8392814171251261238864.jpeg

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Ciekawe :D

Masz lajka - nie jestem lewakiem.

Masz komenta - nie jestem asfenem.

Dodać ją jakiemuś bossowi do trzymania w łapie i już jest kolejne zastosowanie ;d

Opublikowano

Szkoda że takie logo ciulowe ale model jest wiec na lajcie teksture swoją można dorobić.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

fajne fajne i przydatna rzecz ;) + zostawiam ;)

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

Szkoda, ze logo skyrima na książce :p przesadnie rzuca się w oczy przez co książka w grze " nie była by na miejscu" .

Ps. Jak już wyciągacie modele, to z mniej znanych gier bo privy zareaz zamienią się w kundla.

Opublikowano

Szkoda że takie logo ciulowe ale model jest wiec na lajcie teksture swoją można dorobić.

Księga bardzo ładna tylko te logo ze Skyrim :P

łap like :)

Szkoda, ze logo skyrima na książce :P przesadnie rzuca się w oczy przez co książka w grze " nie była by na miejscu" .

Ps. Jak już wyciągacie modele, to z mniej znanych gier bo privy zareaz zamienią się w kundla.

Tekstura jest prosta do edycji dla nawet słabego grafika zmiana loga bądz całej kolorystyki nie powinna być żadnym problemem,. 

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Podziwiam twoje umiejętności eksportowania oby tak dalej, a gracze ledwo odpalą Metina i już wywali błąd.

Opublikowano

Podziwiam twoje umiejętności eksportowania oby tak dalej, a gracze ledwo odpalą Metina i już wywali błąd.

Dziękuje. Twoja opinia wiele dla mnie znaczy.

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Yebać że skyrim, ważne że fajnie wygląda i można coś z tym zdziałać :P dzięki i lajk

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

niby taki prawilniak z tego aska a kradnie co popadnie co w rączki wpadnie..

do czego niby ma służyć taka książka ze Skyrima którą ukradłeś?

chyba zeby po przeczytaniu dodawało +10 inteligencji aska złodzieja.

yebać eksplorowiczów aka złodzieji!

przez takich jak Ty metin2 spada na psy :)

nie polecam nQ

Opublikowano

nie polecam nQ

Świetna wypowiedz lecz jedyny bonus jaki dodaje + 10 do debilizmu @Penero

Tylko że gdyby nie "tacy jak ja"  świat metina zatrzymałby się na przełomie 2009/2010

Privy by się niczym nie różniły.

Dlaczego niby ukradłem jak te modele są ogólnodostępne?

Dlaczego wyzywasz takich ludzi jak np.

Boooo

Naid

Mizune

Marek

BombWork

Itp itd.?

Bo potrafią coś więcej oprócz hejtowania? 

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Niestety pan @Penero nie rozumie że gdyby nie było ludzi którzy bawią się w eksportowanie to przełom w świecie metina byłby niemożliwy i nierealny...niestety ten pan zazdrości,bo być może sam by chciał takie rzeczy eksprtowac... Zazdrość rodzi wrogów....

Opublikowano

nie polecam nQ

nie polecam nQ

Dzisiejsze czasy:

"eksportowanie modeli z innych gier to złodziejstwo i be be fu. Korzystanie z oryginalnych modeli mt2 należących do Ymir cacy" -.-

Jak coś, zrobiłam również inne wersje bez loga Skyrim, gdyby ktoś chciał wykorzystać:

ViqUnQ3.jpg

http://www29.zippyshare.com/v/6331550/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/bdbd0e19fb97574c40005b8083c083d0147ac8e0ad837b8c364a708da401e3c9/analysis/1417732577/

@Asek Luj wrzucisz do głównego? :)

Opublikowano

Niestety pan @Penero nie rozumie że gdyby nie było ludzi którzy bawią się w eksportowanie to przełom w świecie metina byłby niemożliwy i nierealny...niestety ten pan zazdrości,bo być może sam by chciał takie rzeczy eksprtowac... Zazdrość rodzi wrogów....

Nie przesadzałbym już aż tak z tym przełomem. To nie eksporty z innych gier go powodują lecz kreatywność i umiejętności poszczególnych grafików 3D. Byle kretyn potrafi wyeksportować model, ale stworzyć swój od zera? No właśnie... na tym forum można ich zliczyć na palcach jednej ręki. Eksporty tylko i wyłącznie przyspieszyły wysyp modeli na forum, bo straciły swoją wartość i dla takiego eksportera ABCD nie jest problemem, by efekt 10 minut zabawy z maxem opublikować na forum. Większość tych modeli na forum to darmowa już bezwartościowa próbka możliwości eksportera (zaproszenie do wspólpracy), a 3/4 forum uważa to za szczyt umiejętności i jara (lub inni hejtują) się takim modelem. Porównać to można do degustacji pewnej restauracji pokazującej jakiego typu jedzenie możesz zjeść po wejściu do środka, ale wiadomo, że z pustym portfelem nie masz po co tam wchodzić.

Kłótnia o prawa autorskie? Na tle ponad 40 tys innych plików w cliencie ktoś ma problem z dodatkowym jednym modelem? Jeśli tak to proponuję opuścić ten dział, bo chyba zgubił się na tym forum.

Asek, skopałeś model przy skalowaniu. Tylna okładka jest za mała i wręcz wydaje się jakby jej tam nie było.

Opublikowano

Nie przesadzałbym już aż tak z tym przełomem. To nie eksporty z innych gier go powodują lecz kreatywność i umiejętności poszczególnych grafików 3D. Byle kretyn potrafi wyeksportować model, ale stworzyć swój od zera? No właśnie... na tym forum można ich zliczyć na palcach jednej ręki. Eksporty tylko i wyłącznie przyspieszyły wysyp modeli na forum, bo straciły swoją wartość i dla takiego eksportera ABCD nie jest problemem, by efekt 10 minut zabawy z maxem opublikować na forum. Większość tych modeli na forum to darmowa już bezwartościowa próbka możliwości eksportera (zaproszenie do wspólpracy), a 3/4 forum uważa to za szczyt umiejętności i jara (lub inni hejtują) się takim modelem. Porównać to można do degustacji pewnej restauracji pokazującej jakiego typu jedzenie możesz zjeść po wejściu do środka, ale wiadomo, że z pustym portfelem nie masz po co tam wchodzić.

Kłótnia o prawa autorskie? Na tle ponad 40 tys innych plików w cliencie ktoś ma problem z dodatkowym jednym modelem? Jeśli tak to proponuję opuścić ten dział, bo chyba zgubił się na tym forum.

Asek, skopałeś model przy skalowaniu. Tylna okładka jest za mała i wręcz wydaje się jakby jej tam nie było.

Wiem inku zauważyłem to dopiero po publikacji.

A co do tego co napisales zgodze sie lecz gdyby nie szybkie exporty nie bylo by tego co mamy na dzis dzien.

Kazdy kto exportuje i udostepnia swoje pracy naprawde potrafi o wiele wiecej tylko tu nasuwa sie pytanie po co dac lepsze rzeczy jak i tak ludzie tego nie docenia + za beznadziejne modele tez sie dostaje -%

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Świetna wypowiedz lecz jedyny bonus jaki dodaje + 10 do debilizmu @Penero

Tylko że gdyby nie "tacy jak ja"  świat metina zatrzymałby się na przełomie 2009/2010

Privy by się niczym nie różniły.

Dlaczego niby ukradłem jak te modele są ogólnodostępne?

Dlaczego wyzywasz takich ludzi jak np.

Boooo

Naid

Mizune

Marek

BombWork

Itp itd.?

Bo potrafią coś więcej oprócz hejtowania? 

nie zatrzymałby się

można samemu wykonac model jak np. w Dojczland 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...