Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z5RTOkE.jpg

informacje.png

OTWARCIE 29.11.2014 GODZINA 17:00

IP: centrumhc.pl
---
Sloty: 1000
---
Typ: EasyHardcore
---
PvP: Tak
---
Premium: Nie
---

Drop: Informacje o dropie ze stone na serwerze pod komenda /stone.
Szansa na wypadnięcie przedmiotów jest bardzo wysoka. :)
---

---
---
---
Przedmioty na gildie: http://scr.hu/1gy8/miyrl

administracja.png
Właściciel: HAMMERxPL

informacjedodatkowe.png
Otwarcie serwera - 29.11.2014 17:00.

IP: centrumhc.pl

4L0M4l0.png

Opublikowano

"Autorskie pluginy/skrypty" I po co wam te "skrypty" Autorskie pluginy. Hmm? Tirex? UltimaGuild? Czy co? No nwm. Większość serwerów piszę, że mają autorskie pluginy, a potem okazuje się, że mają jakieś pluginy z neta. Kto da się jeszcze na to nabrać? Skoro macie te swoje "autorskie pluginy" to podajcie mi SSa tych nazw pluginów lub po prostu dajcie zaglądać do /pl /plugins, bo po co zakrywać wasze autorskie, skoro nikt tego nie znajdzie? ;)

EDIT: Co do tych 1000 slotów, obawiam się, że po prostu dodaliście je MotdManager. Jaka maszyna? Ile Ram? 5GB? :D

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

Nie ośmieszaj się koleżko.

Maszyna 64 GB RAM, nic ci nie muszę udowadniać, elo.

Zobaczymy ;) Skoro macie pluginy "AUTORSKIE" Czemu nie udowodnisz? A może, nic nie autorskie żadne pluginy, tylko skrypty? ;)

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

Napewno wbje :D Zapowiada sie fajnie :P

» MC.GOLDENCORE.PL «

» Od Graczy Dla Graczy «

» Survival+Questy «

Opublikowano

ZAPOWIADA SIE MEGAA. Tylko zeby start odbyl sie o tej 17.00 a nie 5 min przed startem wiadomosc ze start za iles tam :)

+ takie pytanie jesli to jest eeasy + hardcore to komenda spawn bedzie zablokowana tak ? :/

+ na ile jest ban po zginieciu jesli takowy jest :)

Opublikowano

Serwera nie polecam. Kolejny easyhc na scenie serwerów nie potrzebny. Do tego reklama na naszym serwerze. Widzę że boicie się że mało graczy wejdzie i wchodzicie do nas żeby ich nam zabrać. To dla nas zaszczyt że z góry bierzecie nas za lepszych. :D

Nie pozdrawiam. xD

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

http://fiberhost.pl/is-33705

Autorski sklepik widzę...
Na fiberhost'cie 64 GB RAM? o.O
Pierwsze słyszę, że fiber oferuje takie parametry

Oto oferty od fiber'a:
Serwery MC: http://fiberhost.pl/cennik-mc/

VPS: http://fiberhost.pl/cennik-vps/
Żaden tutaj nie ma 64 GB ramu. Aaaa pewnie teraz napiszesz, że macie jakąś specjalną ofertę... żałosne :(

Dziwne jest to że liczba graczy na serwerze do tej pory nie przekroczyła magicznych 100 osób, co potwierdza że zmieniliście liczbę slotów jakimś dennym pluginkiem jak to napisał wyżej "ozzy132".

Serwera nie polecam.

Powiem wam szczerze, trochę się ośmieszyliście, a najbardziej typ, że chodzicie po lepszych serwera i się reklamujecie ;)
Pozdrowionka dla CentrumHC od całej Administracji MCF2F :*

Opublikowano

Woooowww... Dałeś nam nic nie znaczące screeny zdań, które równie dobrze mogą być napisane w notatniku.

Psst, 64GB nie uciągnie 1000 osób. ;)

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Rzeczywiście duża różnica 116 graczy, powiem Ci że zasłużyłem na przybicie piątki ze mną... pffff

Nie ośmieszaj się Twoim serwerkiem który uciąga 100 osób, lepiej naucz się kultury i nie reklamuj się gdzie popadnie :)
Jak widzisz wyszedłeś na "idiotę" bez obrazy, na rynku nie wyróżnisz się w taki sposób :*
Pozdrowionka nie polecam!

Opublikowano

Wydaję mi się po sposobie Twojego pisma, że należysz do gatunku ludzi tzw. "z krawężnika oraz ulica mnie wychowała".

Nie wiesz z kim piszesz i nie porównuj internetu do życia realnego,

Nie zachowujesz żadnego stopnia kultury totalny brak szacunku do drugiej osoby,

Reklamujesz się na innych serwerach co świadczy tylko o tym, że serwer jest na bardzo niskim poziomie w rankingu Polskich serwerów.

Jeżeli wkraczasz na rynek ze swoim serwerem to szanuj również inne.

Jeżeli chodzi o te wasze 64GB RAM i świetny dedyk to nie wydaję mi się bo powyżej 100 osób totalnie nie da się grać :(

Nie chcę tracić czasu na uświadamianie Ci że źle postępujesz bo wiem, że do niektórych ludzi nic nie dociera.

Pozdrowionka MajuPL, NIE POLECAM :([

Opublikowano

Wbiłem właśnie dziś na ten serwer. Przerobione Tirexy. Plugin od banowania, nie banuje xD Graczy: 50-70 max. Nie wiem czy wam coś to wypali. Zdecydowanie zgadzam się z MajuPL. Sam nie dawno sprawdzałem u Fiberhosta serwery. Nie ma tam nigdzie 64GB RAM więc się ośmieszasz. Ja się dziwie, że ktoś tam kupuje VIPy. UB PERM? Żałosne. Skoro się banuje gracza za Czity, to się go banuje. Nie polecam!

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

Co to są Tirexy? Plugin od banowania, mogę cię zbanować tylko podaj nick, to zobaczysz czy nie banuje.

http://fiberhost.pl/obsidian.php

Cheater dostaje bana, jeśli zależy mu na dalszej grze kupuje unbana, proste.

Czy to groźba? SuperOzzy9141 - proszę, możesz zbanować ;) A poza tym, nie o to chodzi. Chodzi mi o plugin od banowania za deda.

Moim zdaniem permban to permban. Serwer dla HAJSu... Po co płacić 11,07zł za jakieś UB, żeby dorabiać jakiś serwer?

Dostałem bana ;) Dziękuje. Pewnie może na AutoMessage wzrosła wam +1 liczba zbanowanych cziterów? ;D

I Like OzZy,

I Like Cake!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...