Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] rok a skile

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam kiedys pamietam ze nie oplacalo sie wbijac jakis skili na roku zeby pozniej nie bylo ze dluzej sie je wbija na mainlandzie.

Czy teraz tez lepiej np wbic lev uzywajac innej broni a  potem dopiero na mainie skilowac wlasciwa bron?

u1lc.png
Opublikowano

czy ja wiem, paladynem na rooku to jakaś masakra, bijesz z tych arrowek, może raz na te 30 razy coś trafisz, wg mnie bezsens, a te skille jak sie np wbije na rooku 30 magic bedac sorciem i do tej babki powiemy, ze chcemy być sorciem to sie skasuje magic do 4/5 jakoś tak?

Opublikowano

czy ja wiem, paladynem na rooku to jakaś masakra, bijesz z tych arrowek, może raz na te 30 razy coś trafisz, wg mnie bezsens, a te skille jak sie np wbije na rooku 30 magic bedac sorciem i do tej babki powiemy, ze chcemy być sorciem to sie skasuje magic do 4/5 jakoś tak?

raczej powinien tobie zostac ten skill ktory sobie naklepales 

Opublikowano

Ostatnio wyszedłem 2x pal i mogę śmiało powiedzieć, że paladynem wychodzi się o wiele szybciej niż takimi magami.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

to w sumie dobra sprawa (jeżeli tak jest) bo na rooku leży masa manasków to taki druid/sorc może sobie stać i wbić spokojnie 15/20 mlvl :D

albo zakladasz sobie konto na ktorym robisz 15 postaci z random nickiem kazda postacia przechodzisz przez kazda bramke gdzie sie wybiera profesje zgarniasz za to potki cos kolo 30 potow wychodzi z kazdej postaci , potem te poty odkladasz w jakies miejsce i swoim normalnym MS/ED wpadasz tam i trenisz mlv heh tez dobry sposob :D szkoda ze wczesniej na niego nie wpadlem a dopiero teraz hahah 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...