Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tibia po formacie

silnybicu000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem co do tibi po formacie mam lagi, wywala z gry nie wiem zupelnie o co chodzi, neta wina to nie jest inne gry [cs:go] chodza bez zaciniki ping staly 10-30, net to kablowka 60mb, nie wiem moze jakiegos programiku nie mam zainstalowanego do tej tibi i dlatego takie rzeczy sie dzieja?, prosze o pomoc, moze czegos nie mam zainstalowanego bo juz nie mam pomyslw [tibie juz przeinstalowywalem]

Opublikowano

Jesteś po formacie na [zapewne] system Windows, który najprawdopodobniej musi pobrać masę aktualizacji [nie tylko system ale także i sterowniki]. Dodatkowo możliwe że steam/origin/gg inne pierdoły pobierają swoje pliczki/gierki itp. więc komp muli. Postaraj się zaktualizować wszystko, zrestartować kompa ze 2-3 razy i wtedy sprawdzić.

EDIT: Steam wstrzymuje pobieranie jeżeli jest przez niego odpalona jakaś gra.

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Opublikowano

wiec tak win 7, nic nie pobiera w tle, w tibi tnie odpalam cs czy cos i smiga wszystko, przed formatem 0 problemow, restarty itp nie pomagaja, a win sie juz aktualizowal xx razy i quilia

Opublikowano

wiec tak win 7, nic nie pobiera w tle, w tibi tnie odpalam cs czy cos i smiga wszystko, przed formatem 0 problemow, restarty itp nie pomagaja, a win sie juz aktualizowal xx razy i quilia

Jakie masz ustawienia w kliencie gry?

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...