Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w LoL'u (Wydaje mi się, że maszyna dobra)

nerkulec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie podczas gry nie zacina się prawie wogóle, jednak przy teamfightach mam takie lagi, że uniemożliwiają mi grę. Wcześniej już miałem lagi (minimalne), jednak po updacie SR kompletnie nie da się przez to grać ;/ Komputer wydaje się być OK (Screen). LoL nie jest zainstalowany na dysku C: (nie wiem czy to dobrze, czy nie). Ma ktoś jakieś pomysły czego to może być wina i jak naprawić? Jestem pewny, że nie jest to problem z internetem, bo testowałem na wifi sąsiada. Z góry dziękuję za pomoc.

post-812617-0-31322600-1417111134.jpg

Opublikowano

tak jest i zawsze będzie z kartami graficznymi na lapki,po za tym, ten laptop musiał kosztować fortunę - za połowę lub mnie złożyłbyś coś 2x lepszego ;)

ale to nie moja sprawa. 

ze spadkiem fps nic nie zrobisz. 

Opublikowano

@r3k7 1.Nie kupowałem tego lapka, tylko dostałem "w spadku" 2.To nie są takie zwyczajne lagi, że poprostu mi spada fps, tylko tak co sekundę zacina mi się ekran (a wszystkie wskaźniki fps około 80)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...