Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot=idioci -.-

Pazdziochowaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od pacha w którym weszła kalista nie da się grać a mianowicie chodzi o fps

gram na bocie i do mojego tureta jest w miarę znośnie ale jak wyjde dalej to kur nie da się grać fps spadają do 6 a nie kiedy ścina  tak że jestem nawet 2 sek w tył 

to raczej nie wina mapy bo przed pachem z kalistą wszystko było ok a teraz masakra jak zwykle tylko zjebać umieją 

da się z tym coś zrobić ? z góry dzięki

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

od pacha w którym weszła kalista nie da się grać a mianowicie chodzi o fps

gram na bocie i do mojego tureta jest w miarę znośnie ale jak wyjde dalej to kur nie da się grać fps spadają do 6 a nie kiedy ścina  tak że jestem nawet 2 sek w tył 

to raczej nie wina mapy bo przed pachem z kalistą wszystko było ok a teraz masakra jak zwykle tylko zjebać umieją 

da się z tym coś zrobić ? z góry dzięki

jak zwykle dziecko ma problem jak masz spadki fps zmniejsz grafikę,kup nową karte graficzną

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Od patcha 4.20 sporo problemów się pojawiło, jedynym rozwiązaniem jest czekanie na kolejny patch, pierw napisz do supportu może oni coś doradzą.

Opublikowano

to kup sobie komputer a nie na kartoflu grasz za 400 zł

@anty warn może spróbuj reinstalke

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Raczej to tylko u ciebie ja na nowej mapie mam 60 FPS [ wiecej jak na starej ] wszyscy co placza na spadek FPS maja komputer ze 512 ram bo innego rozwiazania nie widze. 

76561198013232167.png

Opublikowano

ja na początku patcha 4.20 miałem 120 fps na wysokich a teraz mam nie całe 6fps na niskich ... to nie wina jego kartofla za 400zł

mój pc ma 8gb ramu

i 6 rdzeniowy procek

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Ja na słabym LAPTOPIE z zintegrowaną kartą gram na 20-30 fps ... . Polecam reinstal / albo oczyść sobie kompa ze śmieci 

#JebacSygnatury

Opublikowano

ja na początku patcha 4.20 miałem 120 fps na wysokich a teraz mam nie całe 6fps na niskich ... to nie wina jego kartofla za 400zł

mój pc ma 8gb ramu

i 6 rdzeniowy procek

http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_qH10w4TtpSfjWdrLOOnGcbxYphCVkFIV,w400.jpg

Akurat 6rdzeni w procku nie ma nic do tego.

@top: reinstal, oczyszczenie kompa z syfu(ccleanerem np) powinno wystarczyc.

DR5ChPt.png

Opublikowano

jak zwykle dziecko ma problem jak masz spadki fps zmniejsz grafikę,kup nową karte graficzną

to kup sobie komputer a nie na kartoflu grasz za 400 zł

@anty warn może spróbuj reinstalke

czytanie ze zrozumieniem się kłania dzieciaczki 

pisałem że od 4.20 a nowa mapka była przed tym patchem tak że mój komp nie ma nic do tego  po za tym kolega up pisał że ma to samo

a co do gry zmniejszyłem ustawienia na minimum oraz to co się da wyłączyłem fps z 6 do 9 skoczyły -.-

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

Tak, k***a, od razu nowy komputer. Nie rób żadnego patcha, bo więcej osób ma ten problem, jak widać. 

U mnie osobiście śmiga bardzo ładnie, oprócz lagów niekiedy (mimo iż ping bardzo niski, w okoliach 35-40).

Czekamy na następnego patcha, ew kontakt z supportem.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

chcialbym byc idiota, jesli to oznacza zrobienie gry dla milionow graczy na calym swiecie, regularnych mistrzostw i grubej kasy plynacej.

jak sie nie podoba, to wypierdzielaj a nie placzesz. czekaj grzecznie na patcha i zmien ustawienia graficzne, ew napraw clienta lub reinstaluj gre.

Opublikowano

mi tez lepiej chodzi lol a pct ma dobre 4 lata ;x

jedynie wymienilem karte graficzna i zrobilem formata ;c

Ja tak samo widać ten koleś ma słabą karte graficzną

Opublikowano

Ja tak samo widać ten koleś ma słabą karte graficzną

czlowieku jak czytać że zrozumieniem nie umiesz to się do podstawówki wróć pisałem że od patcha 4.20 tak mam nowa mapa była wcześniej 

tak trudno kur mózgu użyć co ma karta do tego skoro grafika się nie zmieniła 

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

Ciekawostka.

Gdy gram normale, to mam większy spadek FPS'ów niż na starym SR oraz na starym kompie, a gdy gram na botach to bez zmian. Pszypadeq? Nie sondzę.

Opublikowano

Sory mój błąd A może naprawiałeś klienta

naprawiłem klienta zrobiłem format kompa jest nieco lepiej ale nadal 15-20 fps -.-

89353087769044834742.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...