Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać pod L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LeBlanc wiem bo gram czasami:) do syndry bym musiał jeszcze pozbierać. Katy nawet na skrypcie nie lubię, ale jeśli w enemy dużo cc to katą nie pogram.

xD

Opublikowano

Działa wam skrypt KatarinaKittyKill? Wywala mi błąd przy instalacji ;/ 

Zainstaluj LX Orbwalker.

Polecam Xeratha wszystkie gry wygrane nim mam ( no prawie 39 win i 2 lose przez afka/trolla )  w p1 :D

Uczeń
Opublikowano

Zainstaluj LX Orbwalker.

Polecam Xeratha wszystkie gry wygrane nim mam ( no prawie 39 win i 2 lose przez afka/trolla )  w p1 :D

Mógłbyś zapodać link do LX? Przeszukał forum (możliwe, że pobieżnie) ale nie znalazłem czynnego githuba z tym skryptem.

Opublikowano

Moje typy:

Zed

Ahri

Warwick (poki go nie znerfili, nie wiadomo co potem, ale kosztuje 450ip wiec nic nie stracisz jak go znerfia)

Jinx

Vayne

Tristana

Tryndamere

Jax

Ryze

Syndra

Caitlyn

wiekszosc adc w sumie, zwlaszcza ci z trudna mechanika i duzym burstem, takze wiekszosc midlanowych championow cisnie... glownie chodzi o to, zeby mialy skomplikowana mechanike, i gdy poprawnie sie wszystko robi to champ jest op

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Moje typy:

Zed

Ahri

Warwick (poki go nie znerfili, nie wiadomo co potem, ale kosztuje 450ip wiec nic nie stracisz jak go znerfia)

Jinx

Vayne

Tristana

Tryndamere

Jax

Ryze

Syndra

Caitlyn

wiekszosc adc w sumie, zwlaszcza ci z trudna mechanika i duzym burstem, takze wiekszosc midlanowych championow cisnie... glownie chodzi o to, zeby mialy skomplikowana mechanike, i gdy poprawnie sie wszystko robi to champ jest op

O kurwa, Trynda na L#?

W chuj trudny champ, rzeczywiście.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Master Yi na jungle.

Starasz się nie gankować, dopiero po zdobyciu ulepszonej na full maczety "czerwona na attack speeda + magic dmg on hit" i stattika / botrk zaczynasz gankować.

W 30 minucie przy dobrych wiatrach możesz mieć tak jak ja wczoraj 100+ stacków na flarze, jak nie więcej.

Stacki nabijasz za zabijanie potworów w jungli oraz po 2 za killa lub asystę.

Polecam Evade + Master Yi by Prunes.

Niby master no skillowa postać, lecz przy użyciu tego skryptu, grasz lepiej niż Cowsep, spamiące się "Q" idealny focus, idealny orbwalking oraz cancel attack z "W" powodują iż ten skrypt jest potężny.

Wczoraj wygrałem grę 1v5 (Dosłownie).

W meczu padły dwie penty dla mnie.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...