Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Urozmaicenia w grze, wybór serwera, ilość graczy

-Alpa_Chino-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. To pytanie dotyczy patchy których w ostatnim czasie od mojego grania w tą grę weszło i teraz pytanie czy jak to z reguły bywa w grach MMO podniszczyły tą gre czy jednak ja urozmaiciły.

2. Jaki aktualnie serwer Europejski jest grywalny i gdzie gra najwiecej Polaków.

3. Jak z ilością graczy na Barusie i czy frakcje są mniej więcej równe czy któraś z nich znacząco dominuje.

4. Jak to jest z tym premium nadal dużo ogranicza czy się już to zmieniło i wiele opcji zostało odblikowanych i przeszło na  F2P.

5. Czy gra się rozwija i idzie w dobrym kierunku i czy przybywa graczy.

Opublikowano

1) Moim zdaniem urozmaiciły 

2) Barus a graczy ogólnie jest dużo

3) Mi się zdaje że wyrównane ale to się zmienia

4) Gold Pack sporo ogranicza ale potrzebny jest gdzieś od 45 lvla+ a kupić go możesz w grze za około 65kk lub na allegro za około 15 zł

5) Gra się rozwija i będzie się rozwijać jak narazie na dobre :D

Opublikowano

1. To pytanie dotyczy patchy których w ostatnim czasie od mojego grania w tą grę weszło i teraz pytanie czy jak to z reguły bywa w grach MMO podniszczyły tą gre czy jednak ja urozmaiciły.

2. Jaki aktualnie serwer Europejski jest grywalny i gdzie gra najwiecej Polaków.

3. Jak z ilością graczy na Barusie i czy frakcje są mniej więcej równe czy któraś z nich znacząco dominuje.

4. Jak to jest z tym premium nadal dużo ogranicza czy się już to zmieniło i wiele opcji zostało odblikowanych i przeszło na  F2P.

5. Czy gra się rozwija i idzie w dobrym kierunku i czy przybywa graczy.

1. Moim zdaniem przede wszystkim ułatwiły i ułatwią jeszcze bardziej.

2. Najwięcej Polaków jest na Barusie, potem Nexus.

3. Siły są mniej więcej zrównoważone, chociaż śmiem twierdzić, że Elyosów jest nieco więcej niż Asmodian, ale Asmodianie są bardziej ogarnięci i są objęci pakietem balansującym siły na serwerach http://www.mpcforum.pl/topic/1291061-dyskusja-nt-pakietu-balansujacego-serwery/.

4. http://pl.aion.gameforge.com/website/features/;jsessionid=2e9f6f4dd25e8215df4bc811e0ef

5. Moim zdaniem idzie w dobrym kierunku. Szczególnie zachęcające są nadchodzące zmiany w 4.7 i 4.8. Na pewno wtedy nowych i starych (ponownie) graczy przybędzie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...