Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Armentis.PL - Dom aukcyjny, wyciąganie KD , petsystem, wierzchowce :)

Rabbitx9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko takie duże a jak przyjdzie co do czego to pewnie będzie "Dungeony zostaną wprowadzone z przyszłym update". :x

49125597353754655933.jpg

Opublikowano

Wszystko takie duże a jak przyjdzie co do czego to pewnie będzie "Dungeony zostaną wprowadzone z przyszłym update". :x

Dungeony są gotowe :)

Opublikowano

Serwer zapowiada się spoczko, choć nie gram za często na hardach, postaram się zagrać. :)

Serdecznie zapraszamy :) Start już 19 grudnia :) Pozdrawiam

Opublikowano

Hahaha wielka nowość która już panuje od dawna na Imetinie . pfff pozdro polaczki cebulaczki

A gumiś to mi może ......  , pseudo techniczek

Dla mnie to nic nowego

Pozdrawiasz grupe ludzi do której należysz? bo właśnie z tej strony zaprezentowałeś swoją wypowiedź która jest charakterystyczna dla tech grupy ludzi. 

To co masz do gumisia to wyjaśniaj z nim. Dom handlowy jest na imetienie ale na stronie gdzie takie rozwiązanie mi się wgl nie podoba. U nas wszystko masz w grze, nie musisz nigdzie wchodzić tylko klikasz jeden przycisk w ekwipunku i masz dom. Jakie Ty nowości masz na swoim serwerze jeśli takie coś to dla Ciebie nic nowego?

1EPZ6G.gif

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...