Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

xRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram i gram w te nostale i dziś zauważyłem ze w nosmarkecie są peti itp po 25Nd a 1 zaproszony znajomy to 30nd dla mnie to się opłaca ale  jest problem pytam jak szybko wbić 30lvl i jaką klasą grać do tego ?? macie na to jakiś sposób ? daje laiki za pomoc !!

Edit: 

Najlepiej będzie mi robić misje czy expic normalnie dla mnie misje są trochę nudne ale jak bd trzeba to ok

Opublikowano

Misje, do 55 lvl dają bardzo dużo expa, więc jak chcesz wbić szybko 30lvl to misje. Co do klasy, ja zawsze brałem maga, z przyzwyczajenia, szybko mi szło do 30lvl, więc polecam. Odradzam wojownika raz próbowałem szybko wbić ten 30 na wojowniku i szło strasznie wolo w porównaniu do Maga lub Łucznika.

Opublikowano

Najszybciej 30lv to misje. Kup sobie ancka i lecisz :D Na początku to klasa zbytnio nie ma znaczenia, mag jest dobry na początku bo ma aurę.

giphy.gif

Opublikowano

Mag najlepszy dajesz mu wróżkę wody +-40% i skillem o nazwie tornado rozwalasz wszystkie potworki na 1 strzał, więc jak Ci brak lvla to lurasz, ubijasz i lvl wpada momentalnie, a i tak najlepiej robić misje.

Opublikowano

a jak szybko wbić % wróżce ? I co kupić za 30Nd bo tyle bede miał jak wyexpie ten 30 lvl właściwie już prawie mam ;D Chciałbym kupić Krzakogona ale nwm jakiego bo mam 26 lvl głównej postaci a on się przyda do expa xD

Opublikowano

a jak szybko wbić % wróżce ? I co kupić za 30Nd bo tyle bede miał jak wyexpie ten 30 lvl właściwie już prawie mam ;D Chciałbym kupić Krzakogona ale nwm jakiego bo mam 26 lvl głównej postaci a on się przyda do expa xD

Co do wróżki najlepiej pobrać http://www.mpcforum.pl/topic/899104-multiclient/ i zrobić sobie drugie konto,potem z tej głównej postaci przenosisz wróżkę na tego 1lvla,idziesz na grochy (razem z główną),chowasz gdzieś tego 1lvl i bijesz tą główną postacią.

Spokojnie do 20lvla wbijesz duży % wróżce.

Za 30ND najlepiej kup głośniki,dymki lub autoprezentacje,idź zobacz ile kosztują i sellnij  ^_^

Opublikowano

a % wróżki to chyba zależy od zabitych mobków czyż nie ? to mógłbym iść nawet na te 1lvl chyba ? i jaka wróżka dla łuka bo dla sp1 to wody a tak normalnie to jakaś mi pomorze ?  

Opublikowano

Zależy kim grasz,jeśli

Magiem - Ognista/Wodna wróżka

Łucznikiem - Wodna wróżka

Wojownik - Ognista wróżka

I na wróżkę będzie Ci leciał exp,jeśli spełnia zwierzak -/+20 od twojego lvla.

Radziłbym Ci tym moim sposobem na górze ;)

Opublikowano

I na wróżkę będzie Ci leciał exp,jeśli spełnia zwierzak -/+20 od twojego lvla.

Mala poprawka, exp leci od mobow +/- 10 od poziomu postaci.

Dodatkowo lepiej jest expic ja w grupie 3 osobowej.

Opublikowano

Tyle osób napisało i nikt dobrze nie napisał ;_; Exp dla wróżki leci dla potworków +-15 lvli od twojego, czyli na najsłabszych groszkach leci do 23lvla i tam właśnie najlepiej jest expić wróżki. Dodatkowo % wróżki nie lecą w nosvile.

Opublikowano

Tyle osób napisało i nikt dobrze nie napisał ;_; Exp dla wróżki leci dla potworków +-15 lvli od twojego, czyli na najsłabszych groszkach leci do 23lvla i tam właśnie najlepiej jest expić wróżki. Dodatkowo % wróżki nie lecą w nosvile.

No to -/+15 poprawka,sory xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...