Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiej grze łatwo zarobić ?

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Interesuje mnie na jakiej grze łatwo jest zarobić realne pieniądze sprzedając coś co sam zdobyłem wcześniej.

Coś typu sprzedawanie Yangów w metinie.

Odpadają gry DarkOrit, Metin2.

Opublikowano

chyba was troszke jebło z tym lolem.

powiedziałbym, że to gra w której najtrudniej zarobić.

jak niby ma na tym zarobić? zwykłe granie i potem sprzedanie konta nie opłaca się ani troche, jeśli nie ma skinów albo dywizji minimum diamentowej to konto jest praktycznie nic nie warte. A żeby nabić szybko jakaś dywizje i potem sprzedać konto to trzeba mieć więcej skilla niż jakieś 98% innych graczy, więc życze powodzenia, szczególnie jeśli ziomek nie miał nigdy styczności z lolem. 

Jedyny sensowny sposób na zarobek w lolu to boostowanie kont albo branie udziału w turniejach, ale do tego trzeba mieć umiejętności.

Opublikowano

Na tibi to g***o nie zarobek.

Zarób na lolu, trzeba grać po 15 rund dziennie i być no lifem...

Gówno? Zapraszam do działu Tibii, mogę się pochwalić największym zarobkiem z Tibii na tym forum (1.9k zł w 2 miesiące).

Jak wyżej napisałem polecam Tibie i robienie dicebotów, profit dzienny z 20 kont to ok. 3-4kk (1kk = 18zł)

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...