Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allaccess - pytanie do osób które kupiły.

senmi987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanko do osób które kupiły "allaccess", czyli członkostwo SOE dające dostęp do wszystkich DLC itd.
Jeśli płaciliście Kartą Kredytową, to czy zapłaciliście po aktualnym kursie np $14.99 = +/- 47zł i to wszystko?
Czy może naliczone zostały wam jakieś dodatkowe opłaty za przelew walutowy? Pytam, bo mam zamiar zakupić, ale nie wiem czy się opłaca.

Jeśli nie za pomocą Karty to w jaki sposó?
Nie ma w Polsce sklepu z dostępnymi "Game Cards", ani żadnego sklepu online w EU, gdzie mógłbym zakupić takowy kod "1500SC or 30 days Membership" i otrzymać go na mail'a.

A może znacie jakieś sklepy online, lub zwykłe sklepy w którymś mieście gdzie można coś takiego zakupić?

Regards

Opublikowano

przeliczaja wg aktualnego kursu jaki obowiazuje w banku (najczesciej gorszy niz normlanie)

mi bank nie policzyl zadnej dodatkowej prowizji (WBK)

ja gram na ps3 i kupowalem normlanie przez playstation store, ale z tego co widzialem to pss jest tez dostepny na pc-ta (https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/dc-universe-online-30-day-membership/cid=EP0017-BCES01174_00-ENTITL0000000000)  podaja cene w PLN, wiec chyba kłopot z przeliczaniem znika :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...