Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedzmin 2.Taktyki na wielu wrogow

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Na poczatowych poziomach(do dwudziestego) na trybie normalnym miewam problemy z wieloma wrogami.Mianowicie quen jest nieprzydatny, poniewaz blokuje obrazenia tylko jednego wroga,jak wlacze parowanie to konczy mi sie zaraz wigor i zadaja mi obrazenia, chociaz male, lecz po kilku sekundach zmasowanego ataku nie mam 50% hp

Kontry wymagaja wigoru

Uniki-wrogowie mnie otaczaja i dupa blada

Nie dalem jeszcze umiejetnosci mlynek(zadawanie dmg wielu wrogom).Jak dam w nia punkt to cos pomoze?

A dopoki nie dalem jeszcze, jaka taktyka mam walczyc?

Opublikowano

Wlasnie wole wbijac sie jak tank(latanie po calej mapie robiac uniki mi nie odpowiada, gdyz czasami robie je po prostu za wolno i mi sie obrywa).Apropo mojej terazniejszej gry problem zostal rozwiazany daniem punktu w umiejetnosc mlynek i ulepszeniu aarda na obszarowy.

Jednakze bede gre przechodzil ponownie;na mrocznym albo nagla smierc ;)

I tu pojawia sie moje pytanie.Na pierwszych levelach, gdy nie mam wymaksowane aarda ani mlynka jaka technike mam zastosowac jesli wrogowie mnie otocza(w lasach flotsam jest wszystko mozliwe, ostatnio zostalem otoczony przez okolo dwudziestu nekkerow wojownikow, ktorzy na normalnym poziomie trudnosci dmg maja niemaly, a ja nie posiadalem zadnych przydatnych umiejestnosci oprocz parowania ze wszystkich stron,lecz i tak wigor mi sie konczyl i mnie 5 razy zabili, co nie przeszloby na nagla smierc i pewnie zabiliby mnie w 3 sekundy.

Tak wiec jaka taktyke mam stosowac w sytuacjach gdy nie mam przydatnych umiejetnosci,jestem na poczatkowych lvl i zostalem otoczony?Tak gesto otoczony ze nie da rady zrobic uniku ;D

I jeszcze drugie pytanie;jak mam dane punkt w mlynek to czy jak skontruje uderzenie jednego wroga to zada obrazenia tez tym ktorzy stoja obok?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...