Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lihzahrd temple Jakiś dziwny bug z grą

Maks2300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie wiem z bardzo co się dzieje i jak mam to naprawić. Więc wyruszyłem sobie po pokonaniu Plantery do Lihzahrd temple, aby zabić Golem no i przedzieram się przez to wszystko, żeby tam dotrzeć jestem już na końcu korytarza i nagle okazuje się, że w żaden możliwy sposób nie jestem w stanie dostać się do środka. To nie jest jakiś trolling, że miałem ten najlepszy kilof z Golema i to zrobiłem specjalnie. Po prostu nie wiem jak mam się tam dostać. Mam nadzieję, że obrazek poniżej przedstawia całą sytuację.

post-715608-0-98198400-1417036330_thumb.png

Opublikowano

Ale jak widać na mapie ja już wszedłem do tych Lizhard temple. Tylko, że nie mogę się dostać do tej wielkiej sali czy pomieszczenia gdzie walczy się z Bossem. To jak mam się dostać do środka? Bo mój kilof tego nie niszczy ;(

Opublikowano

Musisz zdobyć dowolnym sposobem Picksaw-a 

to jedyny kilof zdolny do zniszczenia lihzard bricków..

jeśli nie chcesz Cheatować... to powiem ci że możesz wyczitować tego kilofa

zrobić sobie przejście a potem wszystko usunąć :P i wyjdzie jakby dungeon sie po prostu

poprawnie wygenerował... bo u ciebie prawdopodobnie źle się wygenerował : )

"Picksaw

Opublikowano

Dzięki, już to zrobiłem i pokonałem chyba 20 razy Golem, który jak się okazało był bardzo prosty. No niestety musiałem cheatować, ale i tak chyba po 10 razie wypadł mi ten Picksaw więc tamtego wywaliłem i obecnie wszystko mam zdobyte legalnie. Fajnie, że odpowiedziałeś, bo tak to bym nie wiedział co  robić xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...