Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dlaczego teraz startuje tak dużo "hardów i mediumów" ?

Mitekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie pytam dlaczego, bo mi bynajmniej nie chce sie expic 4h nad 1 lv wiec ma ktos moze jakies info ze w najblizszym czasie wystartuje jakis easy? Brakuje tej zabawy, szybkiego wbicia maxa, zrobienia eq do pvp i wojen gildi :)

Jeżeli zły dział proszę przenieść do odpowiedniego. Dziekuje

x

Opublikowano

Startują, bo jest na to odpowiednia pora. Niedługo święta, nikt nie będzie chciał użerać się z typowym easy, tylko będzie chciał dłużej posiedzieć (bo przerwa świąteczna) na jakimś ciekawym hardzie bądź mediumie.

A teraz wystartował Moyes, który jest serwerem easy i tak jak pan up - Shayen - serwer harnasia.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Shayen.eu, serwer harnasia podobno startuje w ten piątek. ( serwer easy )

Serwer bez bs'a, podziękuje :) no chyba, że go doda bądź da możliwość korzystania z niego, poprawi exp, resp, drop dla mnie to nie easy tylko easy/medium :)

Startują, bo jest na to odpowiednia pora. Niedługo święta, nikt nie będzie chciał użerać się z typowym easy, tylko będzie chciał dłużej posiedzieć (bo przerwa świąteczna) na jakimś ciekawym hardzie bądź mediumie.

A teraz wystartował Moyes, który jest serwerem easy i tak jak pan up - Shayen - serwer harnasia.

Moyes easy? To ja jestem batman. Na serwerze easy zawsze mozna pograc to nie jest hard/medium gdzie trzeba obstawiac bossy czy dropic x ulepszaczy 

x

Opublikowano

Serwer bez bs'a, podziękuje :) no chyba, że go doda bądź da możliwość korzystania z niego, poprawi exp, resp, drop dla mnie to nie easy tylko easy/medium :)

Moyes easy? To ja jestem batman. Na serwerze easy zawsze mozna pograc to nie jest hard/medium gdzie trzeba obstawiac bossy czy dropic x ulepszaczy 

Na Pro Sobie pograj, tam ciągle coś się dzieje, samo PVP i wojny :)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Shayen.eu, serwer harnasia podobno startuje w ten piątek. ( serwer easy )

Prawdopodobnie, ale bez BS-a raczej ;>

A czemu dużo hardów? Najłatwiej na nich zarobić, bo zarobisz na wszystkim, od konia do pdków.

Opublikowano

Generalnie - server harnasia, wiec podziekuje :D

Duzo mediumow / hardow wychodzi NIBY, a nie ma ani jednego, ktory bylby grywalny stabilny i ogarniety.. Kazdemu z obecnych czegos brakuje i sam czekam na start takiej "bombki" wlasnie. Serverow easy jest sporo starych, stabilnych i z spora liczba graczy, moze na takim Ci warto sprobowac. Chyba ze zalezy Ci na topce, ale takich ludzi to nie rozumiem ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na Pro Sobie pograj, tam ciągle coś się dzieje, samo PVP i wojny :)

Szukam świeżego easy :)

Generalnie - server harnasia, wiec podziekuje :D

Duzo mediumow / hardow wychodzi NIBY, a nie ma ani jednego, ktory bylby grywalny stabilny i ogarniety.. Kazdemu z obecnych czegos brakuje i sam czekam na start takiej "bombki" wlasnie. Serverow easy jest sporo starych, stabilnych i z spora liczba graczy, moze na takim Ci warto sprobowac. Chyba ze zalezy Ci na topce, ale takich ludzi to nie rozumiem ^_^

Czekam na dopracowany easy, nie zależy mi na topce tylko na tym aby startowal w najbliższym czasie ;)

Prawdopodobnie, ale bez BS-a raczej ;>

A czemu dużo hardów? Najłatwiej na nich zarobić, bo zarobisz na wszystkim, od konia do pdków.

Jezeli bedzie bs i poprawiony resp/drop to gram u Ciebie :D.

Przeciez mamy podobno tu "bogatego sponsora" (wiadomo o kogo chodzi) więc nie wiem dlaczego nie postawi jakiegos serwera Easy przeciez jak ma pieniądze to po co mu one? :) Przecież serwery są dla graczy nie dla adminów :D

x

Opublikowano

Liczą na łatwe $_$ - łatwiej zrobić, pobierasz pliki Aliosa czy innego serwera ala Balantia - zmieniasz 3 rzeczy i masz gotowy serwer.

Opublikowano

Zawsze jak czytam posty ile to startuje hardów to 1 na 5 może jest warty uwagi. Takich serwerów własnie brakuje i tak jak Sh4ke pisze można na nich najszybciej zarobić.

Opublikowano

Zawsze ja czytam posty ile to startuje hardów to 1 na 5 może jest warty uwagi. Takich serwerów własnie brakuje i tak jak Sh4ke pisze można na nich najszybciej zarobić.

Ja bym dodał 1 na 10 albo 15, bo 3/4 serwerów Hard jest słabo zrobiona i niczym nie zaskakuje, ani nie wnosi nic nowego, co jest przykre, za to mają IS wypchane po brzegi.

Opublikowano

Ja bym dodał 1 na 10 albo 15, bo 3/4 serwerów Hard jest słabo zrobiona i niczym nie zaskakuje, ani nie wnosi nic nowego, co jest przykre, za to mają IS wypchane po brzegi.

Jedynym serwerem który mnie do tej pory zaskoczył to był chyba tylko Crados :) Większość serwerów praktycznie nic nowego nie wprowadza ale może powoli zacznie się era gdzie zaczną startować rzadziej ale za to dobre Hardy :)

Opublikowano

Szukam świeżego easy :)

Czekam na dopracowany easy, nie zależy mi na topce tylko na tym aby startowal w najbliższym czasie ;)

Jezeli bedzie bs i poprawiony resp/drop to gram u Ciebie :D.

Przeciez mamy podobno tu "bogatego sponsora" (wiadomo o kogo chodzi) więc nie wiem dlaczego nie postawi jakiegos serwera Easy przeciez jak ma pieniądze to po co mu one? :) Przecież serwery są dla graczy nie dla adminów :D

Przecież resp i drop na shayenie był i będzie bardzo dobry, więc nie wiem w czym rzecz. Metinów jest tyle, że jak rozwalisz jednego to już bijesz drugiego, więc wystarczy trochę posiedzieć i masz eq zrobione. W ogóle nie ogarniam tej filozofii dzisiejszego metina - nie ma BS'a to nie gram, bo jestem leniwy i nie chce mi się mixować eq. A podobno ludzie wspominają starego metina bez BS'a...

tenor.gif

Opublikowano

Za niedługo ma startować serwer Aivis i s2 invoria :)

Mozesz powiedzieć mi coś wiecej o tych serwerach i określić przybliżoną datę startu?

x

Opublikowano

Nom troszkę racja, strasznie mało easy (porządnych) teraz startuje. Ale, niedługo ma wyjść MPCforum -> bardzo rozwinięty serwer (SS i filmiki dotyczące serwera znajdziesz w dziale media) Invoria s2 i parę innych, trzeba jedynie czekać. Jeżeli chodzi o serwer harnasiia to nie przepadam za gościem, poza tym był już jeden start z tym shayen i sami widzicie nawet tyg nie postał, bo ktoś mu usunął pliki z dedyka czy coś tam, także osobiście radziłbym poczekać na bardziej ogarnięty i ufny serwer. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...