Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza liga w FIFA 15

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Słyszałem różne pogłoski, że BPL jest do dupy w 15, że świetnie się gra Bundesligą, bo BBVA również nie daje rady.

Jakie macie przejścia z tymi ligami? Skład z nich dobrze się prezentował? Opiszcie wrażenie z gry i pomóżcie mi wybrać ;) Zapraszam do dyskusji.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Powiem Ci tak, aktualnie zrobiłem skład z bbva i bundesligi, oczywiście nie są mega drogie, +/- 15 k. I gra się miło dwoma składami, napastników w bundeslidze (tanich) jest niestety mało więc ramos + immobile chyba jest jedynym rozsądnym wyjściem a co do reszty teamu daje radę i jest wielu zmienników. W bbva na ataku rodrigo + chicharito i też bardzo dobrze się gra. Skład z bpl miałem krótko, ale faktycznie jakoś szału nie ma..

Opublikowano

Najlepiej jest stworzyć hybrydę. Patrząc na polubienia graczy na FH (Futhead) to głównie te trzy ligi + poszczególni piłkarze z innych (np. Emenike). Ciężko stwierdzić, która liga jest lepsza. Jednej osobie dobrze gra się BBVA, drugiej BPL.

­

Opublikowano

Słyszałem właśnie obiektywne opinie, stąd moje zapytanie ;)

Najlepiej będzie mi skleić hybrydkę, no ale z jakiej ligi? Mnie się dobrze gra wszystkimi trzema (znaczy grało w 14) i teraz nie wiem, czy tak samo dobrzy są w 15.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ja teraz robie hybryde bbva + bundesliga, myślę że będzie spoko. Ciekawą drużyną gra również plkd z Palacio, Gaitanem i Perezem na czele. Liga Rosyjska też jest op i trzeba też coś skleić.

Opublikowano

Po pograniu wieloma składami jedyne dwa, które są po prostu op to zwykła bundesliga i hybryda z doumbią + lacazette na ataku, reszta raczej nie jest tak dobra jak w 14

Opublikowano

Moje zdanie jest takie:

-Bundesliga jest jak dla mnie bardzo słaba przy dość tanich składach(do 100k) nie grałem droższą wersją.

-BBVA daje radę naprawdę świetnie mi się nimi grało jednak, jest duże zapotrzebowanie na ŚP bo nie mają dobrych zawodników(no może Isco)

-Barclays się gra znakomicie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam 2 składy:

- Serie A - Z*********e się gra, na ataku mam SIF Teveza, reszta to zwykłe tanie grajki, skład bez Teveza max 30k i w 1 lidze bez problemów wygrywam z dużo lepszymi zespołami

- Bundesliga - Lewandowski na ataku, reszta też tanie grajki. Gra się gorzej niż Serie A, ale źle nie jest. 

Miałem BBVA i BPL. Po 5 meczach sprzedałem składy (a były bardzo dobre, warte ok. 1mln)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

W tej fife testowałem dopiero bpl, zamierzam przetestować bbva w najblizszych dniach. BPL gra mi się dobrze 4-1-2-1-2 większość zawodników ma 4 gwiazdki sztuczek więc nie ma problemów by skillować, zawodnicy z dobrym pacem i spoko jak na tę fifę obrone jedynie z bramkarzami jest słabo testowalem cecha, szczęscnego i harta i paradoksalnie, szczęsny jest najlepszy (używam wersji zwykłej) podobno lloris i courtois są bardzo dobrzy, nie wiem nie testowałem. 

http://www.futhead.com/15/squads/10801171/

taki mam skład i punkty do wymiany to zdecydowanie couthino, wolałbym felipe luisa na lo i tyle. Gra się świetnie choć są gorsze momenty. Tak czy siak polecam bpl za góra tydzien moge zdać swoje wrazenia z bbva :)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ja tam mam taki skład, tylko zamiast Mirandy jest Pepe: 123111417467952969800.jpg i powiem Ci, że gra mi się nim dobrze. Neymar robi za wszystkich :D Pomoc świetna, atak, obrona dobra. Nie mam co narzekać :) Ale Bundesliga też jest kozacka, BPL średnie.

Mam też skład z ligi rosyjskiej. Gra mi się najlepiej ze wszystkich lig. Chodzi mi tu m.in. o Doumbie i Muse.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Mam BBVA i BPL, Bundes nie robiłem.

BPL gra mi się pro. Mam skład za około 110k i to co mi się gra to poezja xD

BBVA by było git ale nie ma za bardzo ŚP i tu jest minus.

Opublikowano

Ja za to skleiłem takie coś:

357181417518705220780.png

Weidenfellera wymieniam jeszcze na Neuera. Gra mi się z*********e połączonym składem Bundesligi i BPL.

Zmień coste na aguero xD

Mieliby zgranie wtedy

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...