Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do referalli działający pod patch 4.20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emub0t nie chcę mi się bawić w robienie maszyn... Kiedyś z niego korzystałem i nawet poprawnie wylevelować nie umiał.

Co do lolbandita to również mhm, nie wiem nawet co to za bot :O?

A kiedy będzie aktualizacja do jakiegoś dobrego bota, te fulcrumy itd?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Obecnie nie ma dobrych botów bo zmiany w lolu zachodzą cały czas.

Są tylko te działające i niedziałające, o efektywności ich pracy nie ma co mówić bo jeden wymaga wirtualnej maszyny, a drugi konkretnej rozdziałki żeby móc porównywać pixele.

Jeśli żaden z darmowych botów - ci nie pasuje to pozostają tylko płatne, a z tego co wiem jedynie refboost się jakoś trzyma.

// lolbandit  odwiedź stronę i sam poczytaj, całkiem fajny bocik, ale do refów potrzeba VMware.

417711489342956987022.png

Opublikowano

sam uzywam teraz voli + iaram, jakos to działa, jakos poniewaz te boty teraz jakos dziwnie chodza chaotycznie po mapie, czasami autoatakuja, ale skilli nie rzucaja w ogole, winratio mam jakies 30% moze, ale zawsze cos jak teraz na rynku nic darmowego nie ma, trzeba czekac na jakiegos fixa iArama, albo nowa wersje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...