Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol-Leveler
Hejka chce wam zprezentować mało używany programy, który mi świetnie działa. Więc postanowiłem go OPISAĆ wam

Funkcje Programu:

• Automatycznie dołącza do gry razem przeciw si
  • Automatycznie akceptuje i wybiera losowego bohatera
  • Podczas gry idzie cały czas na platformę przeciwnika (anty afk)
  • Po grze wychodzi z lobby końcowego
  • Zaczyna cały proces od początku

Instrukcja:

• Odpal lol'a i zaloguj się do niego
  • Odpal plik "LolLeveler.exe"
  • Poczekaj chwilę

*Może być potrzeba (ale nie powinna) by ustawić Lol'a w trybie bez krawędzi

Aby zatrzymać program trzeba przytrzymać alt + i klawisze (z,x lub c) - jest to dokładniej opisane w instrukcji w folderze programu

To wszystko, program świetnie działa przynajmniej mi.

Kontakt ze mną: [email protected]

Ten temat jest nieaktualny zapraszam to zaktualizowanego tematu
http://www.mpcforum.pl/topic/1325135-lol-leveler-15-aktualizacja/

Opublikowano

Jeśli coś da się robić tylko na jednym komputerze to z pomocą przychodzi ci VMware. Nie musisz dziękować.

tylko jak Ty to widzisz? jak probuje clonowac vmware to mi jakiś blad wyskakuje

musiałbym na kazdym koncie odpalić lol-leveler i lola na full screenie tylko jak sklonowac vmware i czy mi to pojdzie na 4gb ram?

Opublikowano

To działa, bo sam to używałem jeszcze przed tym postem.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Widziałem tego bloga czy co to tam jest. Jakoś zbytnio mnie to nie przekonuje, może jakiś filmik na początek co by uspokoić część użytkowników przed kliknięciem w ADS'a ? ;)

Odp: Obok jest odnośnik do filmu instruktarzowego

Okej, wszystko spoko. Tylko gdzie download, skan, strona twórcy?

Odp: Cóż niestety musisz sobie to wygooglować

Jeśli mnie oczy nie mylą to tutaj:

http:************.pl
 Aczkolwiek boję się klikać ADSa, o odpaleniu nie wspominając :)

Odp: Nie ma obawy sam pisałem i wiem że w tym programie jest tylko to, co być powinno. Mam 2 antywirusy i żaden z nich nic nie zgłasza kiedy odpalam program. Aczkolwiek może się zdarzyć (w co wątpię) że niektóre antywirusy zgłoszą wirus z racji kontroli programu nad myszką.

Jeśli coś da się robić tylko na jednym komputerze to z pomocą przychodzi ci VMware. Nie musisz dziękować.

Odp: Nie jestem pewien czy to zadziała, ale nie widzę problemu żeby tego nie spróbować. Sam program nie posiada takiej funkcji żeby nie komplikować całego procesu. No bo po co ? Program jest przeznaczony dla użytkowników, którzy chcą sobie wbić trochę exp'a lub reflinków, a nie do "masowej produkcji". Lecz jeśli będzie działać na wirtualnych maszynach to będę bardzo szczęśliwy.

pachnie fejkiem ale niech zobaczy ktoś inny

Odp: Nie zamierzam nikogo namawiać, mi działa, nie wiem jak wam.

To działa, bo sam to używałem jeszcze przed tym postem.

Odp: Bardzo się cieszę :D

działa tylko szkoda że trzeba samemu się pojedynczo logowac do lola na kazdym clonie windowsa

Odp: Popracuję nad tym

Dzięki tobie moge bocić dalej 128 konto do boju :P

Odp: Oto postawa godna prawdziwego niszczyciela internetów. Oby tak dalej :D

trzeba samemu sie logowac za kazdym razem czy bot to robi za nas?

Odp: Trzeba logować się przed każdym odpaleniem Lol-Leveler'a. Chyba że chcecie żebym kradł wam konta ??? :P

Mi działa tylko mam taki problem że jak kończy się gra to zamiast zacząć nowej pokazuje mi się jakiś error ;( muszę wtedy zresetować botka.

Odp: Na stronie w tabelce kategorie jest przycisk "kontakt"

Nie ma tam keyloggera?

# Mi to nie działa

Odp: Nie, nie ma tam keyloggera.  #Mi działa

Program raczej nie zawiera wirusów.

Odp: Jak tak wspominacie o tych wirusach to mam wrażenie że wy ich tam chcecie :D. Może wrzucę jednego byście nie czuli się zawiedzeni :P. Oczywiście żart, nie ma żadnych wirusów.

A trzeba ustawić jakąś specjalną rozdzielczość czy tylko mi to nie działa?

Odp: No i tu mnie masz, cały czas pracuję nad tym. Teoretycznie powinno działać w każdej rozdzielczości. Jednak zdarzają się przypadki jak u ciebie. W takim wypadku polecam ustawić (najlepiej) ekran komputera (a jak nie komputera to lol'a) w rozdzielczości 1600x900. A jeśli nie macie jej lub i to nie zadziała to powinna działać każda rozdzielczość równa proporcją 16:9

Mam nadzieje że jesteście zadowoleni. Moim celem będzie zawsze wasze zadowolenie. Jeśli macie jakieś propozycje lub błędy w działaniu programu dajcie mi znać w mailu [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...