Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena konta

czyste5262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie do was na ile wyceniacie konto z czołgami: IS7,IS4, JagdpzE-100,E-75,Kw,Su-85, 1000gold, 53% wygranych, Wn7 1500, Wn8 1719, coś około 10-12 kupionych miejsc w koszarach.

Opublikowano

masz jakiś czołg premium ??  jeśli tylko te co wyżej to konto sprzedasz może za jakieś 40 zł max

Opublikowano

Mam chyba z 3 ale to były one rozdawane i nie można ich kupić. Ale to i tak niskie tiery 1-3

no to na Twoim miejscu byłbym bardzo happy jeśli uda się sprzedać za 40 zł konto , przynajmniej moim zdaniem 

PS. powodzenia w sprzedaży  B)

Opublikowano
50zł i jest twoje konto, ostatnią bitwę zagrałem z 6 miesięcy temu.

Jak chcesz to mogę zrobić aukcje na allegro, jeżeli chodzi o bezpieczeństwo to tak:

- wysyłam ci Login i Hasło oraz email z hasłem więc możesz potem grę na swój adres dać i zmienić hasło

- Nie mam powiązanego konta z telefonem więc też brak problemu będzie

A więc jak nie będziesz się chwalił adminowi w wocie to jest to bezpieczne.
Opublikowano

Szukam jakiegoś konta, gdyż granie od pooczatku kosztuje sporo czasu.

Oczekuje min 1 x X tier , i byle nie pomidor . Również licze na wasza radę, jak kupić konto i nie zostać oszukanym.

Grałem kiedyś, konto oddałem koleldze. jak by kto pytał czemu sam nie zrobię dychy.

Dodam, ze na allegro nie widzę ciekawych ofert.

Opublikowano

Szukam jakiegoś konta, gdyż granie od pooczatku kosztuje sporo czasu.

Oczekuje min 1 x X tier , i byle nie pomidor . Również licze na wasza radę, jak kupić konto i nie zostać oszukanym.

Grałem kiedyś, konto oddałem koleldze. jak by kto pytał czemu sam nie zrobię dychy.

Dodam, ze na allegro nie widzę ciekawych ofert.

Najlepiej przez Allegro, bo tam boją się oszukiwać. Zawsze możesz znaleźć jakieś konto na innym podobnym serwisie i poprosić sprzedającego, by konto wrzucił na allegro.

Opublikowano

Najlepiej przez Allegro, bo tam boją się oszukiwać. Zawsze możesz znaleźć jakieś konto na innym podobnym serwisie i poprosić sprzedającego, by konto wrzucił na allegro.

Boją? Z allegro się druga tablica robi. Do wszystkich którzy mają zamiar kupić konto na allegro, czytajcie uważnie ogłoszenia. 

Opublikowano

Ja byłbym zainteresowany :)

Tylko nie wiem czy mam tyle hajsu :)

Nie ma żadnego problemu tylko brak hajsu :)

Pzdro.

Dam znać jak będę mieć pieniędzy  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...