Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis pro czy nie

Leemur88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokażcie mi czat z tej gry, pewnie Dis napisał tylko coś w stylu "GL HF" na starcie, bo on taki miły jest na początku, a potem bał się odezwać, bo by go zabili chyba. Z drugiej strony, jeżeli ktoś inny zrobiłby takie statsy jak on to od razu byłby przez Norbiego zwyzywany od raków gry, boostowanych śmieci etc.

Pozdrowienia do więzienia.

PS. Dis>Dandy, dla jasności ;]

Opublikowano

@Silhouette

0/15 to nie gracz :D

W takim razie ja też graczem nie jestem i 90% innych ludzi dlatego, że w swojej karierze wyciągnęłam kiedyś żałosne staty bo miałam zły mecz, nie podołałam i po prostu ktoś się okazał lepszy. Jeżeli Ty nie wyciągnąłeś nigdy żałosnych stat to jestem pełna podziwu i proszę ucz mnie mistrzu, bo najwidoczniej są ludzie idealni. 

Nadal twierdzę, że fapanie bo ktoś, kto niby coś streamuje zrobił 0/15 jest denne. Każdemu się zdarzy bądź zdarzyło w życiu. 

Opublikowano

W takim razie ja też graczem nie jestem i 90% innych ludzi dlatego, że w swojej karierze wyciągnęłam kiedyś żałosne staty bo miałam zły mecz, nie podołałam i po prostu ktoś się okazał lepszy. Jeżeli Ty nie wyciągnąłeś nigdy żałosnych stat to jestem pełna podziwu i proszę ucz mnie mistrzu, bo najwidoczniej są ludzie idealni. 

Nadal twierdzę, że fapanie bo ktoś, kto niby coś streamuje zrobił 0/15 jest denne. Każdemu się zdarzy bądź zdarzyło w życiu. 

problemem nie sa jego umiejetnosci, problemem jest podejscie do samego siebie (jako krul lasu zaraz po mokatte) i do innych ludzi (sfeedowal? pewnie boostowany lub guwno, a sam nie wiele lepiej gra)

­

Opublikowano

I co z tego? Ludzie się naśmiewają gdy mu słabo pójdzie, a gdy im słabo pójdzie to mówią "zdarza się" albo "noob team".

Czy nie jest to zachowanie c*****e i fałszywe?

z tego co widze majac 8-15, raczej nie mial noob teamu, tylko on jest/byl/bedzie posmiewiskiem i gownem.

Opublikowano

Nie każdy zawsze będzie wygrywał :P

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

Dis bie jest pro pod żadnym względem. Drze ryja na innych bez powodu, flejmi i myśli że jest pro, a tak naprawdę nie potrafi grać. Dziękuję 2/10 Kappa

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę, że swój nick też zamazałeś, brawo.

taki kawał:

co mówi Dis do żony? nie wiem, nie jestem disem xdxdxdxd

Dis nie ma żony xDDDD

Opublikowano

zaczalem ogladac disa, moj skill wzrosl bardzo, z fidowania 2;9 dochodze powolutku do 3;7 widac progress.\

ps; pamietajcie - nie kupujcie nigdy wardow, duzo potow, macie miec duzo potow! a jak nie ma wardow to opierdalajcie suporta

norbi tak robi, polecam.

Opublikowano

Topowy player z diamentu ? :P Mam nadzieje, że to tylko i wyłącznie ironia  :P Dis ma ciekawe streamy, ale na pewno nie ze względu na umiejętność gry. Jest wiele wiele lepszych graczy siedzących w platynie/meandrach diamonda  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...