Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamiana Kontami!

Khadzuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak. Dam konto na prywatnym serwerze xLast 75 lvl wojownika mentala z Pro eq jak Hwang, Złodziej Dusz z 6 i 7 bonem, drugi Złodziej Dusz, Stal dla Woja +9, Zbroja Boga Smoków +8, Bojowy Miecz +9 Skille wszysteki P, 137kk yang na koncie , za konto na Polskim serwerze obojętnie jakim 66 lvl + z Eq i Dobrymi Skillami prosze pisać na skype: michal12480 lub na gg : 3654103.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie chodzi o to jaki lvl bo lvl sam nabic sobie moze bo expi sie bardzo szybko ale mi się nie chciało chodzi o eq a to eq jakie ja mam na xlast jest cięzkie do zdobycia , a po za tym xlast jest polskim prywatnym serwerem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie chodzi o to jaki lvl bo lvl sam nabic sobie moze bo expi sie bardzo szybko ale mi się nie chciało chodzi o eq a to eq jakie ja mam na xlast jest cięzkie do zdobycia , a po za tym xlast jest polskim prywatnym serwerem.

który długo nie pociągnie a z twojego eq to tylko hwang jest ciężki do zdobycia bo na 6 i 7 bon maja ludzie sposoby ale ja tam chinoli nie ssam dlatego mam 5 bonów

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Dodaj nową pozycję...