Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra palladynem

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam kilka pytań co do gry palladynem:

• Czy gra palladynem ogólnie fajnie wygląda?
  • W jakim czasie przy grze 1-2h dziennie wbije 100 lvl ?
  • czy ludzie biorą palladyna na wspólne hunty ? (lvl 50+) 
Opublikowano

Bardzo fajnie jeżeli masz dobre skille, mało tracisz, a dużo zarabiasz, co do drugiego to nie wiem. Wydaje mi sie, że tak, sam brałem paladyna do questów, a do expa też będzie dobry.

Opublikowano

Jeżeli nie masz kumpli to raczej ciężko liczyć na teamhunty chyba, że dołączysz do jakiejś gildi albo poznasz kogoś w grze.

Tibia to akurat fajna gra pod względem kumpli, bo gram 6/7 dni mam 37 i jestem w akademii (chyba ) najlepszej gildi na swiecie + mam kolege takiego bliższego z tej gildi, któtry mi pomaga 341 ED ;) więc jak autor jest towarzyski, nie kaleczy angielskiego to poradzi sobie ;)

Opublikowano

Support nigdy nie banował botów, od tego jest Anty-cheat i Coś a'la trybunał.

Gra paladynem jest raczej solo niż z innymi, jednak nie nudzi się tak jak gra resztą.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Gra paladynem jest dosyć ciekawa, nie ma na co narzekać, masz większe możliwości na mniejszym levelu ( przynajmniej, dalej to nie wiem ) niż druid/sroc , gs'a fajnie sie soluje jak masz boszki, wiekszy dmg na niskim lvl, na faccu ile walnie 20 druid/sorc? Ty paladyna wyskilujesz do 70 i walniesz za 150 i inna gra ;> Polecam Ci paladyna, troche cierpliwości do skilli i masz ogarniętą postac.

Opublikowano

Support nigdy nie banował botów, od tego jest Anty-cheat i Coś a'la trybunał.

Gra paladynem jest raczej solo niż z innymi, jednak nie nudzi się tak jak gra resztą.

Anty-Cheat nie banuje botów tylko je oznacza/flaguje [ zalecam lekturę http://www.unknowncheats.me/forum/anti-cheat-software-and-programming/ ], flagi są później wykorzysywane przez kolejny system [ sprawdzane są raporty {ilość/jakość}, ilość h/d spędzona w grze, możliwość wykonywania takich czynności itp. tak zwanych patternów ]. Gdy to się skończy, system wybiera grupę która według niego pasuje do patternu. Następnie [ w zależności od AntiCheat'a ] rozdawane są bany przez administrację [support, cm, gm etc], automatyczny system, bądź jedno i drugie. Pracowałem przy tworzeniu "anticheat'a" do pewnej gry więc wiem na jakiej zasadzie takie systemy działają.

Gra paladynem jest dosyć ciekawa, nie ma na co narzekać, masz większe możliwości na mniejszym levelu ( przynajmniej, dalej to nie wiem ) niż druid/sroc , gs'a fajnie sie soluje jak masz boszki, wiekszy dmg na niskim lvl, na faccu ile walnie 20 druid/sorc? Ty paladyna wyskilujesz do 70 i walniesz za 150 i inna gra ;> Polecam Ci paladyna, troche cierpliwości do skilli i masz ogarniętą postac.

Co do samej gry palladynem to tak jak pan wyżej napisał, oraz [w moim przypadku tak było zawsze] będziesz musiał się przyzwyczaić do częstych missów i "zawodów". np. 110RP, którym biegam po maladzie potrafi GS'a zabić na 3-4 strzały z RS, niestety zazwyczaj bije jak c**a i wchodzą strzały po 10 - 80 [nie jest to wina skilla 104 dist na sucho].

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Opublikowano

Anty-Cheat nie banuje botów tylko je oznacza/flaguje [ zalecam lekturę http://www.unknowncheats.me/forum/anti-cheat-software-and-programming/ ], flagi są później wykorzysywane przez kolejny system [ sprawdzane są raporty {ilość/jakość}, ilość h/d spędzona w grze, możliwość wykonywania takich czynności itp. tak zwanych patternów ]. Gdy to się skończy, system wybiera grupę która według niego pasuje do patternu. Następnie [ w zależności od AntiCheat'a ] rozdawane są bany przez administrację [support, cm, gm etc], automatyczny system, bądź jedno i drugie. Pracowałem przy tworzeniu "anticheat'a" do pewnej gry więc wiem na jakiej zasadzie takie systemy działają.

Co do samej gry palladynem to tak jak pan wyżej napisał, oraz [w moim przypadku tak było zawsze] będziesz musiał się przyzwyczaić do częstych missów i "zawodów". np. 110RP, którym biegam po maladzie potrafi GS'a zabić na 3-4 strzały z RS, niestety zazwyczaj bije jak c**a i wchodzą strzały po 10 - 80 [nie jest to wina skilla 104 dist na sucho].

Czytaj w całości posty, napisałem AntyCheat i trybunał.

PS. Pisze się paladyn(zgaduję, że pomyłka w pisowni :)) i nie ma już gmów od 4 lat ;).

@topic

Gra paladynem jest żmudna do 15lvl (skille i te sprawy), ale później to cud malina, tak jak pisałem wyżej.

@Rescyfathe

Zobacz, napisałem 15lvl.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

@Crisey

no szczerze jestem zdziwiony, aż tak tragicznie? ja miałem 47 paladyna i nie mogę powiedziec o nim złego, 76 dist nie powala, ale hity miał dobre, z RS miałem hity 100+ najmniej, zdarzały sie po 80, ale to rzadko, w takie potwory jak GS to po 170 zwykle biłem ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...