Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 pl

EvoNeT

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Jeżeli z umiarem bocisz to bez problemu, ale prawdą jest, że bany lecą masowo.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

ja Ci powiem tak opłaca się lecz nie opłaca się bocić. już tłumaczę jak to rozumiem, za auto potki nie dostaniesz bana używając ich poprzez kamermoda, pelerynki używając ich to już musisz uważać by nie natrafić na admina bo możesz mieć problem, fishbot całkowicie odpada tak samo jak bocenie ponieważ kilka już razy gdy to expiłem postacie do 30lvl (wiadomo po co ^^) w m2 to gra mi się zlagowała przez chwilkę, zawsze tak mam jak obok mnie np zaloguje się jakiś gracz tym razem nikt się nie pojawił to i nie używałem przez okolo 10 min pelerynek z kamermoda, później przy kolejnej postaci expiąc w m2 miałem znowu taki lag bez żadnego gracza, olałem to i uzywałem pelerynek po ok. 5min miałem bana :D. Tak więc kończąć moją wypowiedź można używać wspomagaczy od kamermoda lecz  wszystko z głową. No i odrazdzam fish i exp bota ; ).

😅

Opublikowano

Jeżeli umiesz bocic tak zwanie ukrycie to sie oplaca ;)

To nic nie da. Tak czy siak bana wyłapie.

Nie warto, bo szybko reagują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...