Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zakrea

GolderTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o serwerze ZAKREA, bo ja właśnie zasysam klienta i czy warto tam grać, czy czekać na invorie s2?

Zachwyciła mnie duża ilość innowacji.

ljbc.png

Opublikowano

Nie polecam. Po pierwsze nuda, zmudny serwer do tego w godzinach szczytu 400 online przy reklamie top 1 YTbera. Serwer niestabilny,cofki etc ludzie odchodza niz przychodza

Opublikowano

Nie polecam. Po pierwsze nuda, zmudny serwer do tego w godzinach szczytu 400 online przy reklamie top 1 YTbera. Serwer niestabilny,cofki etc ludzie odchodza niz przychodza

Chwilę pograłem już mi się znudził.

Czekam na invorię.

ljbc.png

Opublikowano

A ja gram i jakos mi sie nie nudzi o.O Cos dziwnie z Wami.. Nie wiem czemu. Masa rzeczy do roboty i ogarniecia, nie wiem w takim razie czego wy wymagacie od servera.

Jedyny - to te offki i stabilnosc, ale miejmy nadzieje ogarna to jak najszybcie.

Ironiczny

LEGACY

Specjalista
Opublikowano

Serwer bardzo dobry i dopracowany,nw dlaczego na tak dobrze zrobionym serwerze gra tak mało osób.Jest co robić,misje wyprawy itp.

Polecam serwer.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Sam się zniechęcam mimo oglądania filmików Wallandera... Ten serwer ma w sobie coś co odpycha

Mimo to sprobuj zagrac, bo warto :P Tez myslalem ze kolejny taki lipny mediumek, ale wciagnal mnie ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ja osobiście pograłem parę dni, serwer mi się spodobał na początkowych etapach, potem mnie coraz bardziej odpychał. Dodam również, że podejście administracji mogło by być odrobinę lepsze. Mając reklamę u Wallandera powinniście również zaczerpnąć ją u innych osób co nagrywają, bo jak widać, sam Wallander ma problem, by dobrze rozkręcić ten serwer, wręcz mam odczucie że nie dokończy serii z Zakrea..

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Pograłem na początkowych etapach fajnie się gra. Najbardziej co mnie odpycha to zmieniony wygląd miast, nie lubię jak są zmieniane, psuje klimat.Zniechęciła mnie tez ta cofka, niby 1h grania, ale czasu się nie zwróci. Jeżeli serwer będzie rozwijany, administracja będzie się starać to coś z tego wyjdzie.Jak na razie serwer polecam, fajny mediumek.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

serwer dość dobry, questy ciekawe z expem w sumie też nie jest źle,

jedyny minus to strasznie mała ilość graczy z czego wynikają po prostu nudy na serwerze  ;)

Opublikowano

serwer dość dobry, questy ciekawe z expem w sumie też nie jest źle,

jedyny minus to strasznie mała ilość graczy z czego wynikają po prostu nudy na serwerze  ;)

Bylo sporo wiecej, ale liczba ta drastycznie spadla, a start servera na "M", ktorego reklame masz w sygnie, zdaje sie wbil gwozdz do trumny Zakrei.. :)

Ironiczny

LEGACY

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pograłem troszkę i minusem serwera jest długość robienia questów oraz ich nagrody, rozumiem żeby jedną lub dwie się robiło wyjątkowo długo ale praktycznie każdą się robi po X godzin. Poza tym serwer nie przypadł ludziom do gustu, nawet wallander nie może rozkręcić serwera a wręcz przeciwnie odczuwam od niego niechęć gry, co mnie oraz innych zniechęca, widać że nagrywa z przymusy, bynajmniej ja mam takie zdanie. No ale cóż. 

xD 

Opublikowano

Pograłem troszkę i minusem serwera jest długość robienia questów oraz ich nagrody, rozumiem żeby jedną lub dwie się robiło wyjątkowo długo ale praktycznie każdą się robi po X godzin. Poza tym serwer nie przypadł ludziom do gustu, nawet wallander nie może rozkręcić serwera a wręcz przeciwnie odczuwam od niego niechęć gry, co mnie oraz innych zniechęca, widać że nagrywa z przymusy, bynajmniej ja mam takie zdanie. No ale cóż. 

Serwer został oficjalnie zamknięty więc myślę, że dyskusja na temat tego serwera już nie ma sensu :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...