Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Redbot Pro healing

Rescyfathe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z healingiem w redbocie, wszystkie inne opcje mi działają, np trainer (skilluje knighta na slimach ) ale leczenie nie działa, miałem kiedyś redbota i umiałem leczenie ustawić, a nawet jeśli to kwestia umiejetności to przeczytałem poradnik nawet i robie wszystko okej, a dalej nie działa, może jak tego sie nie da naprawić to ma ktoś jakis skrypt żebym wpisał w hotkeyee czy gdzies, że jak ma 200 hp to uzywa exury ico, a jak ma 80 to health potek? 

edit: sorry za błędy, brak przecinków itp spieszę się

Opublikowano

Wszyskie spelle i przedmioty powinieneś mieć ustawione na hotkeyu [Fx [+ctr/shift]]. Kolejna kwestia to zapewne źle ustawiony poziom many, condition, lub nie zmieniłeś ustawień z "percent" na "exact". Przykład 1:

sQsyT8E.png

Jeżeli nadal nie działa to spróbuj tego skryptu:

int hpExura = $maxhp - random(170, 230);
int mpExura = 40;

int hpPotion = hpExura - 1;

if($hp <= hpPotion)
	useitemon(itemid("health potion"), ground($posx, $posy, $posz));
else if($hp > hpPotion && $hp <= hpExura)
{
	if($mp >= mpExura)
		cast("exura ico");
}

Nie testowałem [skrypt napisany na szybko w notatniku].

Jeżeli nadal nie będzie poprawy to pisz tutaj i coś zaradzimy.

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Opublikowano

jezu -,- dzięki, że w tym wytknąłeś mi trochę moją głupotę, WIEDZIAŁEM, że musi być ustawione na hotkeyach to, a nie pomyślałem o tym, totalnie zapomniałem, a hotkeye z ED mam, bo ED nie boce, tylko knight'em bo facc :D już sprawdzam czy działa, jak to nie pomoże to skrypt odpale, ale i tak masz lajka za to, dziękuje ;)

edit: działa mistrzu, dzięki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...