Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno skinów przez Rynek Steam. Pytanie

Rzary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam zamiar niedługo doładować sobie na Steam 5 euro, żeby móc kupić jakieś skiny... Jeszcze nie mogę handlować (wymieniać się itd) ale od poniedziałku minie 15 dni tego Steam Guard. Mam do Was pytanie. Wyczytałem tutaj, że muszę coś kupić na steamie i po 30 dni od zakupów dopiero będę mogł kupić skina... Nie wiem jak to dokładnie zadziała...

Jeśli kupie te 5 euro to mogę od razu kupować skiny, czy mam czekać miesiąc i wtedy będę mógł to kupić?

Opublikowano

Jak doładujesz 5 Euro, to musisz kupić np. jakąś grę w moim przypadku była to gra za 0,99Euro. Odczekać 30 dni od momentu kupna gry i masz rynek odblokowany. Oczywiście musisz mieć także Steam Guard minimum 15 dni

Opublikowano

@GrubszyId

Nie musi kupować gry.

@Rzary.

Wystarczy, że kupisz sobie klucz do dowolnie wygranej walizki i odblokuje ci się rynek po 30dniach :)

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Ja kupiłem grę za 0,19 centów, żeby potem mieć więcej $$$ na skiny. No chyba, ze akurat cos fajnego Ci wypadnie ze skrzynki, to wtedy jesteś na +

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...