Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zmiana]Chłodzenia Boxowego

MateuszRTE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , posiadam procesor AMD Fx 6300 i w tym Boxowe chłodzenie (Nie Polecam Głośne jak Maluch bądź traktor]

Tutaj jest moje pytanie ponieważ gwarancja mi się kończy w styczniu/lutym i chciałbym jak najszybciej zmienić chłodzenie  trzeszczy jak nie wiem co i jest mało wydajne . Sacket AM3+ . I tutaj zadaje pytanie dla was jakie byście radzili chłodzenie do owego procka?

Opublikowano

Podaj budżet.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Fortis2 najlepiej wystarczy w zupełności do maksymalnego oc (coś koło 4,8ghz) i ciut ciut i cichy jak na niereferencyjne przystało.

jak będziesz kręcił do 4,4/4,5 to wystarczy Fera 2 z powodzeniem

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Podaj budżet.

+ - 200 ale tak myśle że do 300 zmieszcze się 

Fortis2 najlepiej wystarczy w zupełności do maksymalnego oc (coś koło 4,8ghz) i ciut ciut i cichy jak na niereferencyjne przystało.

jak będziesz kręcił do 4,4/4,5 to wystarczy Fera 2 z powodzeniem

wiesz co nie chce kręcić procka bo wystarcza ci powiem , lecz wkur**a mnie niemiłosiernie to buczenie ..

Opublikowano

+ - 200 ale tak myśle że do 300 zmieszcze się 

wiesz co nie chce kręcić procka bo wystarcza ci powiem , lecz wkur**a mnie niemiłosiernie to buczenie ..

No to skoro nie chcesz kręcić procka to starczy Ci najprostszy Spartan, będzie ciszej i chłodniej: http://www.morele.net/chlodzenie-cpu-silentiumpc-spartan-pro-he924-spc081-518093/

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...