Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem nowy i w tibie zaczynam dopiero grać. Grałem dwa lata temu ale bez botów. Miałbym taką prośbę czy mógłby ktoś udostępnić mi Tibia Auto słyszałem że jest dobry. Albo jakiegoś innego bota pod najnowszą wersje tibii. Miałem Bbot ale nie umiem się nim obsługiwać, zaznaczam żeby sam expił a nie expi tylko muszę sam chodzić za potworkami.

POMOGŁEM...? Nie żałuj DAJ (+) ;)

Cicho-ciemny.gif

Litwo! Ojczyzno Moja.! Ty jesteś jak zdrowie.. ! Ile Cię trzeba cenić,

Ten tylko się dowie... kto cie stracił !

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

Opublikowano

ja sie dobrze znam z Tibią auto.

Tibia auto nie jest taka wspaniała jak Ci kolega mówił jest dobry ale musisz mu wyznaczać drogę tzn przez cały spot w tibi biegać i mu zaznaczać WP.

Zresztą to nie jest takie łatwe bo trzeba odpowiednio wstawić pythona itd.

Dam ci link do najlepszego moim zdaniem downloadu o botach tutaj znajdziesz wszystko co legalne. na forum są poradniki <NIE REKLAMUJE> nie będę łamał praw autorskich i nie bede ci udostepniał tego pliku tylko poprostu dodam Ci linki do downloadu a instrukcje znajdziesz na forum ;) żeby ściągnąć nie musisz się rejestrować =] jak ściągniesz zrób sobie skan i jak Ci pomogłem ++^^

http://tibiasoft.com/index.php?page=file&id=143 <tu masz patcha do tibi auto>

http://tibiasoft.com/index.php?page=file&id=137 < tu masz tibie auto pod 8.54 wymaga patcha którego ci dałem up>

http://tibiasoft.com/index.php?page=file&id=51 <tu masz pythona którego musisz wypakowac na pulpit lub do system32 czy jakoś tak )

Umiem instalowac tibie auto ale pod 8.54 a ten patch to dla mnie nowość. na forum pewnie znajdziesz odpowiedzi...

KOD GENERUJEMY ZE STRONY:

www.tibiaauto.net/code.php

Nick:Drecv

Server:Kirian

Lvl:61

Klasa:Woj mental

Gildia:Kaliber

WnX 64 - Wolfenstein Enemy Territory Aimbot & Wallhack

Opublikowano

Jack ale z BBbotem mam probolem bo wpisuje mu np. Rabbit i zaznacza go tylko a nie lazi za nim i nie atakuje . Stoi w miejscu. ; / Prosze o pomoc z BBotem.

Cicho-ciemny.gif

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

Opublikowano

Napisałeś potrzebny plik python. Tylko przy rozpakowaniu on ma hasło możesz podać ?

Cicho-ciemny.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...