Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban cs:go? - Nie wiem o co chodzi

GrubszyId

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Grałem sobie z kolegami, oni jak i ja gramy na czysto. Aż tu nagle dziś po meczu dosłownie 10-20 min poszedłem się pouczyć, a  gdy wróciłem na monitorze było napisane : "Globalna kara czasowa : Skazany przez Nadzór - bardzo szkodliwy" - ramka czerwona (dam ss niżej). Pierwsze to śmiechy, że grałem na WH, AIM i tak dalej, ale oni sami wiedzieli, że grałem na czysto. Nie wiem co zrobić, a dokładnie co napisać do supportu, ponieważ na koncie miałem wartościowe itemki + jeszcze na csgolounge.com też było kilka AWP i AK, a na dodatek dzisiaj jeszcze obstawiłem mecze na DreamHack (8 naklejek, wiecie o co chodzi). Tak więc jak wyżej jeśli jesteście w stanie pomóc lub macie jakieś pytanie do mnie co robiłem czy coś piszcie. Powstrzymajcie się od komentarzy typu "grało się na WH", "Cheater zbanowany" itd., ponieważ jak pisałem grałem na czysto.

UJ0jCpA.jpg

Dodam, że około tygodnia temu miałem range Silver VI - nie pamiętam dokładniej nazwy i spadłem do Silver IV.
Banu VAC nie mam co widać na profilu.

Opublikowano

Ten cały overwatch jest za poje**ny... Nie powinni takiego czegoś dawać bo są ludzie którzy na to wchodzą przwijają do końca i dają wszędzie bardzo szkodliwy. Albo tacy ktorzy nie umieja grać i dla nich no-scope czy cokolwiek równa sie cheat ... po kilkunastu takich przypadkach leci ban. Na Twoim miejscu pisałbym do supportu żeby zbadali sprawę.

Opublikowano

Po 3-4h od ban OverWatch pokazał się ban VAC, dalej nie wiem z jakiego powodu. Nie pobierałem żadnych cheatów, grałem na czysto. Napisałem do supportu jak nie było jeszcze banu VAC oraz zamieściłem ss liczę, że odpowiedzą coś na ten temat.

Gratulacje dla VAC i OverWatch, tyle razy w przeciwnych teamach jak graliśmy turniejowe ze znajomymi trafiał się np. koleś co wykręcał po 10-12 MVP na mecz same Heady i 0 bana, a tu czysta gra jedynie komunikacja na TS i już ban...

Opublikowano

Tak ale zanim wysłałem wiadomość do supportu miałem ban tylko na OverWatchu, a dopiero teraz pojawiło się w profilu ban VAC. Czekam na odpowiedź supportu, jest to już 2 moje konto zbanowane za darmo, tylko że na tym miałem itemy o wartości około 500Euro + około 200Euro na csgolounge.com oraz 50Euro na steamie...

Opublikowano

skoro jest to Twoje drugie konto zbanowane za "darmo" to widocznie coś masz w plikach gry , co VAC wykrywa jako wspomaganie/ingerencje w pliki gry . Polecam przeinstalować całego steama najlepiej na inny dysk itp.

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Najlepsze jest w tym wszystkim, że na pierwszym koncie miałem ponad 1000h przegrane w cs, a na tym 160h w ciagu 1 miesiąca i 1-2 tygodni :/ Póki co jak pisałem czekam na odpowiedź od Supportu, za 2-3 miesiące nowy komputer będę miał więc tam wszystko na nowo pobiorę i nowe konto pewnie będę musiał kupić. A dodam też, że cała moja 7 znajomych też dostali Bany na overwatchu i za 2-3h pewnie też na VAC będą mieli jak ja...

Na pierwszym koncie ponad 500 meczy wygranych, a tu już do 70 dochodziłem... Nie wiem czy teraz jak za te 2-3 miesiące będę miał bana nie kupie sobie już konta steam tak za 200-300zł z grami, stażem oraz operacjami w cs:go.

Opublikowano

ja wczoraj w trakcie rankeda pisało ,że vac bana dostałem i mnie kickneło z serwera.Kumpel dograł sam mecz i po meczu miałem kare na 10 min :P Po 10 minutach vac bana niema i moge grać dalej.Powiem ci tak steam i ten vac jest pobugowane jak skurw.....Jeśli był dany niesłuszni spróbuj się odwołac aczkolwiek wątpie czy odstąpią od Vac'a.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Pisałem, że napisałem do supportu. Dziś przypomniał mi kolega, który był u mnie w piątek iż to może być spowodowane tym, że on grał na moim koncie. Sam się dziwiłem jak on grał na DeathMatchu, mieliśmy nie całe 45min grania więc DeatchMatche graliśmy tylko, że on Legendary Eagle, czy jakoś tak tą rangę. Więc to mogło być spowodowane tym incydentem, muszę o tym do supportu napisać jeszcze w odpowiedzi tylko nwm jak to opisać.

Opublikowano

Jesli chodzi o overwatch to zgadzam sie idioci dają byle co nie ogladając nawet akcji juz nie raz widzialem streamera ktory na czas overwatchu wyszedl se z pokoju po czym po 15 minutach wrocil i dal aim/wh/ itp .... Natomiast jesli chodzi o vac ban ... Nie sa rozdawane za darmo tylko 1 raz byla sytuacja ze system dal vac bany ale volvo to cofnelo bo byla to usterka systemowa ... Jesli masz vac bana wiedz ze volvo wykrylo u cb cos niezgodnego z prawem ... Jedym slowem to twoja wina. Jesli mozna prosze o ss z tymi banamo kolegow bo dziwne zeby 5/10 osob dostalo bana za overwatcha w tym samym przedziale czasu. Pozdrawiam

graphic.png

Opublikowano

nic nie da pewien znany streamer wyłapał bana na morde od overwatcha podczas transmisji na twichu. mimo że miał przgrane w cs:go 4 tysiace godzin i drugie tyle w cs:s na steamie. i co zrobi? nic nie zrobi juz od od miesiaca sie nie logowal na te konto bo to jest permaban

@Edit

link do video https://www.youtube.com/watch?v=iNu13iGgfeg

link do jego profilu http://steamcommunity.com/profiles/76561198044961265

s-08-13-564289.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...