Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który laptop lepszy ?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydajnościowy grafika radeona jest zbliżona do gt 740m(sam mam r7 i nie narzekam), a w tym z gt 740m jest i3 niskonapięciowy, czego nie polecam.

Tylko ten pierwszy, sam posiadam i na upartego się wyciągnie 40-60 fps w bf4 na ustawieniach do grania

Opublikowano

Nie ma sensu tego kupować, już praktycznie teraz nie pograsz na nim w najnowsze gry przy ustawieniach minimalnych. Jak już chcesz lecieć po kosztach to tutaj używki od 2100zł+

http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=seng-v6-p-1-e-1106&description=1&mode=desc&order=p&string=dell+3537+i7-4500u

Przynajmniej będziesz miał te 30fps w BF4 na wysokich. W mojej opinii nie opłaca się kupować laptopa a teraz ceny idą w górę bo święta. To już lepiej jakiś mały netbook do internetu czy tam podstawowych rzeczy i składać na jakiegoś kompa.

Opublikowano

]

No win 8.1 jest wydajniejszy i zabiera mniej ramu :)

naprawdę ? @Lieutenant    słyszałem coś na odwrót zupełnie

Nie ma sensu tego kupować, już praktycznie teraz nie pograsz na nim w najnowsze gry przy ustawieniach minimalnych. Jak już chcesz lecieć po kosztach to tutaj używki od 2100zł+

http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=seng-v6-p-1-e-1106&description=1&mode=desc&order=p&string=dell+3537+i7-4500u

Przynajmniej będziesz miał te 30fps w BF4 na wysokich. W mojej opinii nie opłaca się kupować laptopa a teraz ceny idą w górę bo święta. To już lepiej jakiś mały netbook do internetu czy tam podstawowych rzeczy i składać na jakiegoś kompa.

No cóż nie lubię BF  a i tak nie mam zamiaru grać na ultra czy wyskoich. Byle aby poznać gre. A na kompa nie mam miejsca na biurko. A konsoli nienawidzę. Ten mi wystarczy. Do zamknięcia

Bede grał w gta 4 może w gta 5 i watch dogs . Wszystko na najnizszych z moim sposobem na więcej fps

Opublikowano

Graj na wysokich w bf4, miej problemy z dostrzeganiem wrogów, no chyba, że kampania.
Opublikowano

]

naprawdę ? @Lieutenant słyszałem coś na odwrót zupełnie

No cóż nie lubię BF a i tak nie mam zamiaru grać na ultra czy wyskoich. Byle aby poznać gre. A na kompa nie mam miejsca na biurko. A konsoli nienawidzę. Ten mi wystarczy. Do zamknięcia

Bede grał w gta 4 może w gta 5 i watch dogs . Wszystko na najnizszych z moim sposobem na więcej fps

Watch dogs? Nie ma szans. Nie przejedz się na tych sposobach bo potem będzie flustracja z nieodpowiedniego zakupu.

Rób co chcesz, radziłem Ci dobrze, a to, że wyjebiesz 2 patole w plecy to juz twoja sprawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...