Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbieram zespół do pracy przy tworzeniu stron WWW.

tirowiec01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zbieram zespół/team do wspólnej pracy przy tworzeniu stron WWW w języku HTML.

Oferuję miłą,przyjemną współpracę oraz po dłuższym okresie i rozpoczęciu już pracy nie na żarty tzn. za wynagrodzenie dzielę je na nasz cały zespół aby nikt nie był poszkodowany. Planuję po równo dzielić na każdą osobę tak aby jeszcze coś pozostało na rozwój naszego '' biznesu ''.

Nasz zespół przechodzi najpierw przez pewne etapy które mają na celu ukształtowanie zgranego,miłego oraz doświadczonego teamu.

Etapy do przejścia:

1. Zapoznanie się ze sobą  aby potem dobrze nam się współpracowało.

2.Nauka HTML- jeżeli ktoś nie potrafi się w tym samemu połapać chętnie pomogę/pomożemy ale zespół nie może się tylko składać z takich osób.

3.Ćwiczenia i utrwalenie języka html jak i tworzenie szablonów oraz grafik na potrzeby zespołu.

4. Normalna współpraca tzn. przyjmowanie zleceń i ich wykonywanie. Dalsze rozwijanie swoich umiejętności. I '' rodzinne'' podejście do siebie czyli traktowanie siebie z szacunkiem i nie jak obcą osobę.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

!!!WAŻNE!!!                

Po zebraniu zespołu sporządzam umowę oraz regulamin.

Umowa będzie dotyczyła otrzymywania wynagrodzenia pieniężnego oraz uczciwości.

Jeżeli umowa zostanie w jakikolwiek sposób naruszona nastąpi wyrzucenie winnej osoby z zespołu.

W regulaminie będą umieszczone wszystkie ważne reguły i prawa których bezwzględnie należy przestrzegać.Natomiast jeżeli zostanie naruszony ważny punkt regulaminu który mówi np. o uczciwości czyli nie działanie na szkodę danej osoby z teamu. To dana/winna osoba zostanie natychmiast wyrzucona z zespołu przy czym zostaje wykreślona z umowy, czyli nawet po zakończeniu przez niej pracy nie otrzyma wynagrodzenia.

WIĘC ZAPRASZAM DO NASZEGO TEAMU MOŻEMY ZACZĄĆ NAWET O DZISIAJ!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Zamierzacie robić strony tylko w HTML?...

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Zamierzacie robić strony tylko w HTML?...

Nie :D Tylko po prostu html to podstawa :) Dodatkowe rzeczy takie jak CSS,Java Script, PHP i MySQL też będą :D

Opublikowano

Sądząc po Twoich poprzednich postach uważam, że to ściema. Umowa będzie wiążąca prawnie czy tylko taka "na mordę"? Będziecie wystawiali faktury? Będziecie odprowadzali podatki (jako osoby fizyczne czy jako spółka)? Umiesz coś poza html? Polecałbym trochę css bo inaczej nikt Was nie najmie.

Opublikowano

Sądząc po Twoich poprzednich postach uważam, że to ściema. Umowa będzie wiążąca prawnie czy tylko taka "na mordę"? Będziecie wystawiali faktury? Będziecie odprowadzali podatki (jako osoby fizyczne czy jako spółka)? Umiesz coś poza html? Polecałbym trochę css bo inaczej nikt Was nie najmie.

Wiem wiem :D trochę przesadziłem z moimi poprzednimi postami :P No ale teraz już pokaże Tobie że umiem zrobić stronę www od podstaw ;P A mój post/ogłoszenie ma na celu zebranie teamu i podczas tego dodatkowe kształcenie i rozwijanie sowich umiejętności dotychczasowych :D Więc w czym problem ? A poza tym co masz na celu żeby pod każdym moim postem pisać jakieś uwagi ? Nie od razu Kraków zbudowano ! Więc proszę o nie krytykowanie każdego mojego postu :P Dziękuję ! :D

A co do podatków to co ty Urząd pracy? hehe :D Umowa jest po to żeby każdy był uczciwy a to że raz jakiś tam post napisałem to nie znaczy że trzeba się w każdym poście do mnie dowalać o byle co ! A prawnie to też będzie bo ktoś z mojej rodziny akurat jest prawnikiem i akurat z tym problemu nie ma :D A tak sądząc po twojej odpowiedzi to chyba na prawdę jesteś ze SKARBÓWKI :)

Opublikowano
If ( in post ( too much emotikonek & font == comic sans ) )
     exit;

A co do podatków to co ty Urząd pracy? hehe  :D Umowa jest po to żeby każdy był uczciwy a to że raz jakiś tam post napisałem to nie znaczy że trzeba się w każdym poście do mnie dowalać o byle co ! A prawnie to też będzie bo ktoś z mojej rodziny akurat jest prawnikiem i akurat z tym problemu nie ma  :D A tak sądząc po twojej odpowiedzi to chyba na prawdę jesteś ze SKARBÓWKI  :)

A prawnie to też będzie bo ktoś z mojej rodziny akurat jest prawnikiem

A co to ma do rzeczy?

podczas tego dodatkowe kształcenie i rozwijanie sowich umiejętności dotychczasowyc

Od tego bardziej jest mpcforum.

WWW w języku HTML.

profesjonalność -1

To dana/winna osoba zostanie natychmiast wyrzucona z zespołu przy czym zostaje wykreślona z umowy, czyli nawet po zakończeniu przez niej pracy nie otrzyma wynagrodzenia.

Ok, zrobię wielki projekt wart 50k $ a ty tak po prostu nie dasz mi wypłaty, bo np. współpracowałem z konkurencją? Czy takie coś nie jest czasem w Polsce zabronione?

Opublikowano
     exit;

A co to ma do rzeczy?

profesjonalność -1

Ok, zrobię wielki projekt wart 50k $ a ty tak po prostu nie dasz mi wypłaty, bo np. współpracowałem z konkurencją? Czy takie coś nie jest czasem w Polsce zabronione?

exit;

A co to ma do rzeczy?

profesjonalność -1

Mi chodzi tylko żeby była jakaś sankcja bo to dobry sposób na '' dobre zachowanie '' :D 

A to że ktoś z mojej rodziny to prawnik to ma to do rzeczy że można się pod pytać zawsze :D

A co do kształcenia to chodzi mi o wymiane między sobą różnych inicjatyw oraz pomysłów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...