Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena laptopa

ArTmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć mam prośbę o wycenę laptopa. Laptop ma 5lat. Nie mam do niego żadnych kartonów. Stan wizualny oceniam na dobry. Przy lekkim nacisku na boczne obramówki matrycy słychać skrzypienie. Na klawiaturze są wadliwe klawisze "5" "F2" oraz "ESC". Działają normalnie tylko nie są przymocowane ze względu połamania się plastiku od spodu. Nowa klawiatura to koszt z rzędu 60zł Bateria jest śmiertelnie rozładowania koszt nowej jest w granicach 80zł. Dysk niby działa, ale program HD Tune ocenia go na krytyczny, znów koszt w granicach 150zł. Pomimo ukazania się tego stanu krytycznego dysk działa bez zarzutu. Nie wyskoczył mi ani razu Blue Screen czy coś innego by miało się dziać.

Specyfikacja laptopa:

Procesor -  C2D P7450 2.13Ghz

Karta Graficzna - Nvidia GT220M

RAM - 4GB DDR2 800MHZ

Dysk - Seagate 250GB

60385605052920039601.png

Opublikowano

Mniej niż 300 zł, masz allegro szukaj sobie podobnego uszkodzonego złomu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie przesadzaj nie jest aż taki zły. Nie przemieszczam laptopa więc nie potrzebuję nowej baterii. Klawiaturę da się normalnie użytkować tylko jeżeli chce ktoś dla estetyczności to można wymienić. Kwestia tylko dysku który po pewnym czasie tak czy siak będzie trzeba wymienić bo padnie.

Opublikowano

W pelni sprawny kosztuje 500-550 zł . To sobie policz ile bykosztował uszkodzony nie wiecej niz 300zl

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...