Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer za 1500 zł. - the sims 2/3/4

czlowiek559

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje komputer pod gry takie jak The Sims 2/3/4 i w proponowanych zestawach znalazłem taki i oto moje pytanie. Czy za takie pieniądze nie będzie nic lepszego? Chodzi mi głównie o procesor, czy i3 nie jest lepsza od tego podanego w zestawie? Jeśli sie mylę to mnie poprawcie. I chciałbym jeszcze dodać do niego monitor, mysz i klawe tanie ale dobre możecie coś polecić?  http://www.morele.net/inventory/info/e8lL4C/  Chciałbym by zestaw ze wszystkim był w okolicach 1800/1900 zł.

Opublikowano

Poszukuje komputer pod gry takie jak The Sims 2/3/4 i w proponowanych zestawach znalazłem taki i oto moje pytanie. Czy za takie pieniądze nie będzie nic lepszego? Chodzi mi głównie o procesor, czy i3 nie jest lepsza od tego podanego w zestawie? Jeśli sie mylę to mnie poprawcie. I chciałbym jeszcze dodać do niego monitor, mysz i klawe tanie ale dobre możecie coś polecić?  http://www.morele.net/inventory/info/e8lL4C/  Chciałbym by zestaw ze wszystkim był w okolicach 1800/1900 zł.

Ten pentium po oc będzie na podobnym poziomie co najtańsza i3, a wychodzi koło 100zł taniej.

Jak chcesz z monitorem to bierz coś takiego: http://www.morele.net/inventory/info/pIa9bL/ (zostawiłem jeszcze stówkę na peryferia)

Zestaw sobie z Simsami spokojnie poradzi.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

No ale ja własnie sie na OC nie znam.. Więc jak kupie ten pentium to zostawię go takim jakim będzie, więc dla mnie to gorzej chyba? 

Oc to tylko zmiana paru cyferek, to nic trudnego... Z i3 w tym budżecie się nie zmieścisz, a pentium z zablokowanym mnożnikiem to słaby wybór (z Simsami może da radę, ale będziesz chciał pograć w coś innego - może już być problem)

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

A po podkręceniu ile będzie wynosić? 

Na boxie powinieneś do 4Ghz dobić.

KLIK!

Opublikowano

a na swoim i5-2500 nie podkręcanym nigdy, ile bym otrzymał?

Co ty chcesz podkręcać, jak masz zablokowany mnożnik? (Teoretycznie możesz, ale dużo nie wyciśniesz)

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...