Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ardanis.pl

GolderTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ardanis jest serwerem z dużą ilością graficznych innowacji, było już dużo serwerów które szły podobną drogą, ale nie wytrwały długo na rynku metina, ten wydaję się być stabilny,

w dużej mierze dlatego, że ma świetną administrację.

A co wy sądzicie o tym serwerze?

PS: Pozdrawiam Driftiego, Rose, Arthasa, MrGazik, Allu.

ljbc.png

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, stabliny, sporo osob gra. Polecam wszystkim!

bardzo fajnie wprowadzone nowości!

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

wgl kiedy on startował i ile gra ludzi tak +/- i typ serwera bo chcę zagrać :D

Mniej więcej miesiąc temu. Typ serwera to Easy. Graczy około 600.

@topic Serwer bardzo fajny, jednak bardzo rażi mnie spora ilość błędów może nie są takie poważne jednak to odrzuca. Serwer jak najbardziej polecam.

Opublikowano

Mi sie serwer podoba + nie ma bugow zadnych, z tego co wiem byly jakies na poczatku ale zostaly poprawione.

Na moje oko gra z 700 osob max

Jest co robic na serwerze, jedynie co bym zmienil to urozmaicil drop z metinów jak i bossów ;)

Pozdrawiam Kei. 

Opublikowano

+ nie ma bugow zadnych,

Padłam i nie wstaje, haha :D

Połowa rzeczy jest zbugowana, no ale nie powiem da się grać. Jednak to nie jest easy. Bardziej podchodzi pod mediuma. 

No i bilans klas nie zrównoważony.

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Serwera nie polecam !

Gdyż

- znika kasa (tlyko raz)

- znika eq (tylko raz)

- znikają przepustki codziennie

- widziałem kolesia 178 z bufem 94lvl na mapce od 160

- mental najsilniejszy nie do rozwalenia wraz z Bm , więc postanowili wycofać roski aby był jeszcze silniejszy.

- tereny gildii są zbugowane na niektórych wolnych miejscach nie ma strażników u których się kupuje

- po kupnie terenu znika strażnik u którego kupujemy , lecz nie da sie w tamtym miejscu chodzić co on stał

- niektórzy na serwerze mają już od holery kasy nie wiem z  kąd

- na starcie 183 wbiłem w 2,5 dni teraz wbija się zapewne z tydzień czasu .

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Ogólnie serwer widziałem tylko z prezentacji i wydaje mi się, że jest dość porządny i mogę polecić, jest troche innowacji i widać, ze sporo pracy zostało włożone w serwer. Nie wiem jak to jest w grze, ale myślę, że nie mają większych problemów.

Opublikowano

Serwera nie polecam !

Gdyż

- znika kasa (tlyko raz)

- znika eq (tylko raz)

- znikają przepustki codziennie

- widziałem kolesia 178 z bufem 94lvl na mapce od 160

- mental najsilniejszy nie do rozwalenia wraz z Bm , więc postanowili wycofać roski aby był jeszcze silniejszy.

- tereny gildii są zbugowane na niektórych wolnych miejscach nie ma strażników u których się kupuje

- po kupnie terenu znika strażnik u którego kupujemy , lecz nie da sie w tamtym miejscu chodzić co on stał

- niektórzy na serwerze mają już od holery kasy nie wiem z  kąd

- na starcie 183 wbiłem w 2,5 dni teraz wbija się zapewne z tydzień czasu .

Utracony ekwipunek został zwrócony. Pieniądze cofnięte ponieważ dużo osób wbiło na bugu,który jest już zablokowany. Przepustki znikają ponieważ maja limit czasowy tzn 24h. Skoro widziałeś to dlaczego ów delikwenta nie zgłosiłeś? Balans postaci jest w trakcie. Tereny gildii dzisiaj rano zostały naprawione. 7 myślnik równa się odpowiedzią na pierwszy. Został poprawiony,zmniejszony exp aby urozmaicić grę, co to za frajda jak każdy mógłby tak o miec 250

Nieregulaminowa sygnatura

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przez ostatnie 3 dni racz zauważyć,że było parę eventów w ciągu dnia..

Tyle, że ludzie nie chcą grać.

Może jakiś update lvlowy?

ljbc.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Dużo hejtu tutaj widzę.. A serwer jest w jak na razie najlepszej fazie rozrostu ( w sensie graczy )
Zapraszamy serdecznie

Nieregulaminowa sygnatura

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dużo hejtu tutaj widzę.. A serwer jest w jak na razie najlepszej fazie rozrostu ( w sensie graczy )

Zapraszamy serdecznie

Serwer ok, ale Podkręcony licznik to nie za bardzo... I nie możesz powiedzieć, że nie jest podkręcony bo każdy kto tam gra wie jak jest, można zauważyć jaka jest różnica na serwerze gdzie naprawdę jest 1000 osób (Po m1 i mapkach) a jak wygląda sytuacja na Ardanisie.

Ale serwer godny polecenia , brak bugów, w miare ciekawy, miło się expi oraz robi eQ, idzie w dobrym kierunku tylko zdecydowanie za mało graczy gra i to dziwne bo jest stabilny i ciekawy/przyjemny, ale to nie powód by zwiększać licznik, ale tak to polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

POLECAM I ZAPRASZAM NA SERWER Z KILKU WZGLĘDÓW :

DUŻA ILOŚĆ GRACZY

ŁATWO SIĘ EXPI 

DB KONTAKT Z ADMINISTRACJĄ 

DUŻO EVENTÓW

ZIEMIE GILDI 

NIE TRZEBA SIĘ DUŻO NAROBIĆ Z EQ DO PVP 

WG. NIE TRZEBA ŁADOWAĆ W IS ABY BYĆ NAJLEPSZYM NA SERWIE ( KOSTIUMY , PETY , FRYZY ITP ) DROPIĄ  Z TAKIMI SAMYMI BONUSAMI JAKIE SĄ W is LUB LEPSZE 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

POLECAM I ZAPRASZAM NA SERWER Z KILKU WZGLĘDÓW :

DUŻA ILOŚĆ GRACZY

ŁATWO SIĘ EXPI 

DB KONTAKT Z ADMINISTRACJĄ 

DUŻO EVENTÓW

ZIEMIE GILDI 

NIE TRZEBA SIĘ DUŻO NAROBIĆ Z EQ DO PVP 

WG. NIE TRZEBA ŁADOWAĆ W IS ABY BYĆ NAJLEPSZYM NA SERWIE ( KOSTIUMY , PETY , FRYZY ITP ) DROPIĄ  Z TAKIMI SAMYMI BONUSAMI JAKIE SĄ W is LUB LEPSZE 

Brak graczy

Serwer padł

Bay

minecraft.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...