Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Domena MC.

zsafa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym was zapytać, czy domena Mc-Site.pl (mc-site.pl) to dobra nazwa dla strony poświęconej minecraftowi na wszystkie platformy.

Jeśli nie, to moglibyście podać jakieś propozycje?

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie, ponieważ jest taka strona jak craftsite.pl, a nie chciałbym aby moja nazwa kojarzyła się z jakąś stroną :)

Myślałem też o N-Mc.pl  -  Network Minecraft

Opublikowano

myślę, że najlepsza domena do strony serwera to będzie mine-site.pl :)

To nie będzie strona serwera, bardziej taki support, strona, forum... Coś takiego jak wspomniane wyżej craftsite.pl, ale nie będe się na nikim wzorował i będzie to całkiem inna strona o tematyce Mc na wszystkie platformy (android,ios,xbox,windows,etc.)

Opublikowano

Nie, ponieważ jest taka strona jak craftsite.pl, a nie chciałbym aby moja nazwa kojarzyła się z jakąś stroną :)

Myślałem też o N-Mc.pl  -  Network Minecraft

Moim zdaniem ta nazwa była by lepsza, niż ta którą podałeś w temacie ;)

Opublikowano

Tej nazwy co podałeś oczywiście nie bierz, ponieważ taka strona już istnieje z podobną nazwą, a chyba nie chcesz mieć nieprzyjemności.

Ja proponuje coś w stylu BestCraft.pl lub CastleCraft.pl 2 najlepsze jak dla mnie nazwy dla domeny. 

Opublikowano

mcsite.pl jest zajęte, ale nic na tej stronie nie ma, więc to nie wchodzi w gre

Dotąd mam pomysły(pisze z małych liter, ponieważ z wielkich większość wygląda lepiej a przecież nikt nie będzie wpisywał adresu z wielkimi literami):

n-mc.pl

netmc.pl

mine-site.pl

mc-site.pl

minepiksel.pl

Nazwa ma się kojarzyć ze stroną o minecrafcie, o takim supporcie z serwerami...

Tej nazwy co podałeś oczywiście nie bierz, ponieważ taka strona już istnieje z podobną nazwą, a chyba nie chcesz mieć nieprzyjemności.

Ja proponuje coś w stylu BestCraft.pl lub CastleCraft.pl 2 najlepsze jak dla mnie nazwy dla domeny.

1. Mcsite.pl od dawna już nie działa.
2. Domeny które podałeś są idealne dla domen serwerów mc. A ja poszukuje domeny z sensem , bo co Castecraft.pl wnosi do strony z supportem. Ja kojarzyłbym takie domeny z serwerem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...