Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzień z życia silvera

Gość T1Lay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy napisałem mid i mnie to nie obchodzi.. Sam pisałem mu pick order. 

Gratuluję rozumowania. Pozdrawiam serdecznie. Brąz to twoje miejsce póki nie nauczysz się czegoś takiego jak "i can go everyhere". Przestań grać rankedy jeśli masz tak robić bo tylko uniemożliwiasz lepszym ludziom wyjście z silvera.

Opublikowano

Pierwszy napisałem mid i mnie to nie obchodzi.. Sam pisałem mu pick order. 

Przecież on wybierał szybciej od ciebie, więc pick order jest jego. Przeczytałem cały ten temat i mam nadzieje, że ty tylko 'trollujesz'.

Opublikowano

Przecież on wybierał szybciej od ciebie, więc pick order jest jego. Przeczytałem cały ten temat i mam nadzieje, że ty tylko 'trollujesz'.

Dafuq? Napisałem pierwszy mida nie ide na inne linie na ktorych nie umiem grac... Mid -> Akali = Main. 

Gratuluję rozumowania. Pozdrawiam serdecznie. Brąz to twoje miejsce póki nie nauczysz się czegoś takiego jak "i can go everyhere". Przestań grać rankedy jeśli masz tak robić bo tylko uniemożliwiasz lepszym ludziom wyjście z silvera.

Naprawde yasuo lepszy był :PPPP

Opublikowano

Ee tam, w gold 2 - platyna 4 nie jest lepiej ;P W koncu trafi sie win streak i wyjdziesz

P******e to konto już staram się jak się tylko da, pisze jako 1 że na mida ale oczywiście ktoś picknie mida bo c**j jestem pierszy pick i mi się k***a należy or report!. 

Opublikowano

Niszczysz ludziom gry przez to forsowanie do zmiany linii. Nie liczy się, kto pierwszy napisał, a to, kto jest pierwszy na drafcie. Zamiast czegoś takiego, powinieneś spróbować się dogadać.

Opublikowano

Fajny main jak nie potrafisz tą postacią silverów pocarrować, ja od silvera do plat 2 miałem mainem na smurfie 88% win ratio xD Powodzonka, nob timy co mylom order pick z call pick, a nie zaraz, to Ty to mylisz xD Pamiętam jak w s3 grałem w slverze to było tak samo jak opisujesz, niektórzy ludzie to po prostu parapety i nigdy nic nie zrozumieją, pozdrowienia do więzienia.

Opublikowano

Niszczysz ludziom gry przez to forsowanie do zmiany linii. Nie liczy się, kto pierwszy napisał, a to, kto jest pierwszy na drafcie. Zamiast czegoś takiego, powinieneś spróbować się dogadać.

No spoko ogarne coś ale przez tą nową mape mam 5 fps na topie więc staram się grac  na adc/mid na topie bym miał z 0/5. ;/

Fajny main jak nie potrafisz tą postacią silverów pocarrować, ja od silvera do plat 2 miałem mainem na smurfie 88% win ratio xD Powodzonka, nob timy co mylom order pick z call pick, a nie zaraz, to Ty to mylisz xD Pamiętam jak w s3 grałem w slverze to było tak samo jak opisujesz, niektórzy ludzie to po prostu parapety i nigdy nic nie zrozumieją, pozdrowienia do więzienia.

Chciałbym mieć raz 1 team który wie co focusować ciągle focusują topa (tanka), support a adc na końcu. A jak gram akali to w chwile dostaje 50 cc ;/.  

@frectus Nie chodzi już o to że, "p******e mid or feed" ale albo mid/adc adc zajęty więc poszedłem na mida na topie nic nie zrobie niedługo zagram na topie akali i dam ss'a tu. 

Opublikowano

No spoko ogarne coś ale przez tą nową mape mam 5 fps na topie więc staram się grac  na adc/mid na topie bym miał z 0/5. ;/

Chciałbym mieć raz 1 team który wie co focusować ciągle focusują topa (tanka), support a adc na końcu. A jak gram akali to w chwile dostaje 50 cc ;/.  

@frectus Nie chodzi już o to że, "p******e mid or feed" ale albo mid/adc adc zajęty więc poszedłem na mida na topie nic nie zrobie niedługo zagram na topie akali i dam ss'a tu. 

To jak dostajesz cc to zbuduj butki z tenacity, banshee, zhonye ;_; 

Opublikowano

To jak dostajesz cc to zbuduj butki z tenacity, banshee, zhonye ;_; 

Chciałem to zrobić ale nie ma sensu ponieważ padałem w pare sekund jeszcze jak był malza w enemy to kappa...

Opublikowano

ale próbuj na normalu, nie na ranku

Opublikowano

ale próbuj na normalu, nie na ranku

Chodzi że pójde na topa? Jeśli tak to team builder pojde

Opublikowano

Dafuq? Napisałem pierwszy mida nie ide na inne linie na ktorych nie umiem grac... Mid -> Akali = Main. 

Naprawde yasuo lepszy był :PPPP

Jezeli nie umiesz grac to po co jeszcze rozgrywasz te rankedy? Niszczyc innym gre? typowe gadanie brazowego boba

Nie raguj na innych tylko znajdz błędy ktore popelniasz, a moze wtedy ruszysz dalej z dywizja ..

Jak mowiles ze chcesz robic nowe konto to przynajmniej dobij ten 30 za pomoca twoich umiejetnosci a nie lvlowanie botem

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Jezeli nie umiesz grac to po co jeszcze rozgrywasz te rankedy? Niszczyc innym gre? typowe gadanie brazowego boba

Nie raguj na innych tylko znajdz błędy ktore popelniasz, a moze wtedy ruszysz dalej z dywizja ..

Jak mowiles ze chcesz robic nowe konto to przynajmniej dobij ten 30 za pomoca twoich umiejetnosci a nie lvlowanie botem

Twoje życie to jeden wielki bot. Nigdy nie pójdę na topa pisałem że nie moge iść więc nie moja wina. 

Opublikowano

Twoje życie to jeden wielki bot. Nigdy nie pójdę na topa pisałem że nie moge iść więc nie moja wina.

O KURWA XDDDDDDDDD

Nie umiesz grać na każdej lini i zabierasz się za rankedy? Pls

Kocham Renissance.

Opublikowano

O K***A XDDDDDDDDD

Nie umiesz grać na każdej lini i zabierasz się za rankedy? Pls

A nie lepiej grac na 2/3 liniach i być na nich dobry ? Dlaczego ten typ nie mógł iść na topa? hmm? 

Opublikowano

W sumie jak masz takie podejście to lepiej graj z kimś duo kto idzie na jedną linie gdzie ty nie chcesz i będziesz miał większą szanse na swoją linie a nie ;d

Opublikowano

W sumie jak masz takie podejście to lepiej graj z kimś duo kto idzie na jedną linie gdzie ty nie chcesz i będziesz miał większą szanse na swoją linie a nie ;d

Nie mam z kim bo jeden z brązu i dopiera jeszcze gorszych a jeden silver v to gorzej niż z tym brązem ;/ 

Opublikowano

A nie lepiej grac na 2/3 liniach i być na nich dobry ? Dlaczego ten typ nie mógł iść na topa? hmm?

Ja pierdole, Twój main jest na trzy linir a Ty jeszcze płaczesz?

Żałosne...

Kocham Renissance.

Opublikowano

Ja p******e, Twój main jest na trzy linir a Ty jeszcze płaczesz?

Żałosne...

Omg.. Trudno Ci wbić do głosy że Akali MID MAIN ale mogę iść adc/jungle jak nie będzie zajęte ale na topa nigdy nie pójdę z 5 fps'ami....

Opublikowano

Omg.. Trudno Ci wbić do głosy że Akali MID MAIN ale mogę iść adc/jungle jak nie będzie zajęte ale na topa nigdy nie pójdę z 5 fps'ami....

Kup nowego kompa i nie uprzykrzaj gry innym ludziom przez to że jesteś cebulą, proste.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Kup nowego kompa i nie uprzykrzaj gry innym ludziom przez to że jesteś cebulą, proste.

Jak to mówi Dis "Polaczek cebulaczek"? Wiesz co mam w d***e twoje zdanie ;PPP. Nie chce mieć lepszego kompa ten co mam mi starczy jedynie na topie mam lagi nie będę wydawać 3k na kompa tylko po to żeby na topie grać..

Temat można zamknąć bo na tym koncie już nie bd. grać..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...