Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzień z życia silvera

Gość T1Lay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No k***a j****a mać sam k***a gram jak bronzowy plejer ale k***a braum/kalista z tych ss'ów to przesada. I jak mam poprawić to pierdolone mmr? Bym zrobił nowe konto ale mi się za uja nie chce. Jak coś 9 dedów tryndy (moje dedy) wyglądały tak że aj się wbijałem a reszta teamu ma w d***e (pingowali żebym wbijał) . Jinx po 800 z hita nawet ulta nie da się odpalić k***a mać. Dodam że Braum to smurf z platyny i wbija kolejną platynę (PFF).

1 GRA

4276514168722321245516.png

9365014168722841245516.png

2 GRA

8335814168722811245516.png

C**j ci w dupe lux i jinx 

9315214168722581245516.png

Opublikowano

Niestety, ale polecam ci Uninstall, skoro tak flejmisz.

Zaraz się pewnie okaże, że jesteś grzeczniutki itp. Ale sądząc po temacie, jesteś typowym srebrem, które nie ogarnia systemu ligi legend, raz wygrywasz, raz przegrywasz, czemu nie wstawiłeś screena jak przeciwnik miał noob team? Czemu takich ludzi nie wyzywasz? Pamiętaj, że czasami to przeciwnik będzie miał więcej szczęścia i nie dobierze mu idiotycznych graczy do teamu.

Opublikowano

Niestety, ale polecam ci Uninstall, skoro tak flejmisz.

Zaraz się pewnie okaże, że jesteś grzeczniutki itp. Ale sądząc po temacie, jesteś typowym srebrem, które nie ogarnia systemu ligi legend, raz wygrywasz, raz przegrywasz, czemu nie wstawiłeś screena jak przeciwnik miał noob team? Czemu takich ludzi nie wyzywasz? Pamiętaj, że czasami to przeciwnik będzie miał więcej szczęścia i nie dobierze mu idiotycznych graczy do teamu.

W grze nie "flejmuje" ograniczam się bo  bana na chat nie chce (NekroSkills to nie ja)... Jeśli w przeciwnym teamie jest afk to go reportuje za afk proste ale bez jaj.. A jeśli ktoś mnie w*****a dostaje muta i pa

Pozatym ostatnio trolla u przeciwników widziałem troche długo a jeśli był słaby i same dedy to coś robił pushował/robił dragony i zawsze focusował adc.. 

Też nie mówię że jestem jakiś pro elo player i powinienem być w goldzie/platynie/diamencie ale to srebro 1 lub Gold V by się przydało..

http://www.lolking.net/summoner/eune/44447065#matches Chcecie patrzcie mój profil nie mam nic do ukrywania. 

Opublikowano

hahah k***a YASUO i KALISTA WP KALISTA OCZYWISCIE 1 GRA I SKIN (ZAPOMNIALEM ZROBIC SS'a )

YASUO nafeedował topa poczym przyszedł mi na mida i pofeedował troszke po czym pisał że wbiłem się mu na mida Kappa

Akali staty moje 23/10 (duzo dedow ;/)

SS'Y

9318114169252521245516.png

7664114169252791245516.png

9120914169252821245516.png

3349814169252771245516.png

6185814169252761245516.png

http://www.lolking.net/summoner/eune/44447065#matches

Opublikowano

Kocham ból dupy ludzi w silverze o skiny, a co jeśli ci powiem że go sobie kupił bo mu się podobał może? skiny nie są wyznacznikiem skilla

a i miałeś identyczne na ssie staty jak kalista a płaczesz.

+ zachowałeś się jak idiota w champ select

Opublikowano

Kocham ból dupy ludzi w silverze o skiny, a co jeśli ci powiem że go sobie kupił bo mu się podobał może? skiny nie są wyznacznikiem skilla

a i miałeś identyczne na ssie staty jak kalista a płaczesz.

+ zachowałeś się jak idiota w champ select

Widzę że nie przeczytałeś dokładnie. Nie chodzi już o skina bo mam w d***e to czy ktoś ma skina. Patrzyłeś wgl. staty na lolkingu? Ciekawe co byś zrobił gdybyś miał takich ludzi w każdej grze. Pozatym sam jesteś silver Kappa. Dz za krytykę :>

Opublikowano

Widzę że nie przeczytałeś dokładnie. Nie chodzi już o skina bo mam w d***e to czy ktoś ma skina. Patrzyłeś wgl. staty na lolkingu? Ciekawe co byś zrobił gdybyś miał takich ludzi w każdej grze. Pozatym sam jesteś silver Kappa. Dz za krytykę :>

Spoko, i uwierz mi gorszych miałem i wygrywałem, wszystko zależy tak naprawdę od tego jak ci pójdzie, miałem raz na adc ashe 20 farmy w 30 minucie 0/6/0 z samym manamune, a wygrałem :), trzeba skillować, i tyle, sam to robię powoli i bez nerwów.

Opublikowano

Spoko, i uwierz mi gorszych miałem i wygrywałem, wszystko zależy tak naprawdę od tego jak ci pójdzie, miałem raz na adc ashe 20 farmy w 30 minucie 0/6/0 z samym manamune, a wygrałem :), trzeba skillować, i tyle, sam to robię powoli i bez nerwów.

Dzięki ale czasem trudno się nie wkurzyć jak typ ci pisze 1 raz kalista ;/

Dobra nie jest źle:

5675914169392861245516.png

Opublikowano

Dzięki ale czasem trudno się nie wkurzyć jak typ ci pisze 1 raz kalista ;/

Dobra nie jest źle:

5675914169392861245516.png

a kto ci supportował? xD bo ja tu nie widzę zbytnio suppa, tylko 2x apc

Opublikowano

a kto ci supportował? xD bo ja tu nie widzę zbytnio suppa, tylko 2x apc

lux coś tam trafiała q :P

I z*********e dopiero teraz mi się przypomniało że kiedyś grałem z tym masterem i też był afk nie ma to jak 4vs5 ;//

3295614169420621245516.png

Opublikowano

Można wygrać i 4vs5, tyle że samemu trzeba grać za dwóch. No i oczywiście reszta teamu też powinna ogarniać TF.

Mlza we mnie ulta morgana q i ult i nie ma mnie..

Opublikowano

Yasuo picknął mida, potem przyszła kolej na ciebie i też picknąłeś mida a potem płaczesz, że nie możesz wyjść. Serio? Mam nadzieję, że nie wyjdziesz dalej. Brąz to twój poziom i powinieneś tam spaść. 

Opublikowano

Yasuo picknął mida, potem przyszła kolej na ciebie i też picknąłeś mida a potem płaczesz, że nie możesz wyjść. Serio? Mam nadzieję, że nie wyjdziesz dalej. Brąz to twój poziom i powinieneś tam spaść. 

Chcesz możemy 1vs1 :>. Byłem pierwszy na mida nie on.

Normal: 

2397814170008671245516.png

Opublikowano

Heh ale wy macie problemy. Ja dzisiaj z silv 4 wbiłem silv 3 i mam serie do silver 2 ;- 80@ win ratio

gg.

Przegrana gra (nie mam ss'a) najgorsze staty akali 14/12 spadłem do silvera 4. Robie nowe konto bo to jakie teraz mam mmr to szok.

Opublikowano

gg.

Przegrana gra (nie mam ss'a) najgorsze staty akali 14/12 spadłem do silvera 4. Robie nowe konto bo to jakie teraz mam mmr to szok.

I tak będziesz mieć mmr bronza 3 i tak, więc po co tracić czas xD

647041416238306889721.png

Opublikowano

I tak będziesz mieć mmr bronza 3 i tak, więc po co tracić czas xD

Robie nowe konto a to sprzedam za 10 zł albo za 20 jak się uda będzie na 900 rp. 

Opublikowano

po pierwsze, biorac mida od yasuo, zachowales sie jak debil. po drugie, to on byl pierwszy, bo istnieje cos takiego jak pick order. po trzecie, nie wyjdziesz z silvera bez boostowania, bo masz myslenie bronza

Pierwszy napisałem mid i mnie to nie obchodzi.. Sam pisałem mu pick order. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...