Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto w banku

MaThreeX™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież tu przesiadują dzieci więc nie ma mowy o żadnym koncie w banku? Chyba że w Simsach albo Majkrafcie.

Opublikowano

Przecież tu przesiadują dzieci więc nie ma mowy o żadnym koncie w banku? Chyba że w Simsach albo Majkrafcie.

Dokładnie jesteś dzieckiem i to niepełnosprawnym, co Ty możesz wiedzieć o koncie osobistym w banku. żal mi Ciebie że masz takich rodziców co Ci konta izzy w mbanku nie założą no ale co zrobisz będziesz dorosly to założysz sobie konto.

Opublikowano

Jak wiek podałeś prawdziwy to polecam alior bank/credi agricole(zero opłat za wszystko, dogodne sposoby autoryzacji(sms/token/aplikacja na telefon). Darmowe przelewy, wypłaty z bankomatów. Jeśli nie to na pewno nie polecam pekao sa(limity na wszystko, wszystko płatne dodatkowo)-Np. Za token 50 zł i opłata aktywacyjna 10zł, limity przelewów max 500zł, płatne wypłacanie z bankomatów innych niż pekao

Opublikowano

Jak wiek podałeś prawdziwy to polecam alior bank/credi agricole(zero opłat za wszystko, dogodne sposoby autoryzacji(sms/token/aplikacja na telefon). Darmowe przelewy, wypłaty z bankomatów. Jeśli nie to na pewno nie polecam pekao sa(limity na wszystko, wszystko płatne dodatkowo)-Np. Za token 50 zł i opłata aktywacyjna 10zł, limity przelewów max 500zł, płatne wypłacanie z bankomatów innych niż pekao

Dziękuje Ci bardzo za odpowiedź, tylko zastanawiam się dlaczego miałbym podać swój nie prawdziwy wiek. Dzięki.

Na BZWBK podniesą opłaty i trzeba się wynosić :)

Opublikowano

Ja tam mam w dawnym Alior Sync / teraz T-mobile.

Ch**wa strona ( różowa ) ale co zrobisz. Bynajmniej na razie wszystko darmowe co sprawdzałem ( przelewy, doładowania fona itp... ). Nie sprawdzałem tylko wypłaty z bankomatu ale powinno być za darmo ;)

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ja mam dwa konta.

MBank i Millenium. 

W Mbanku prawie wszystko jest za darmo i nie trzeba spełniać żadnych warunków.
Transakcje są autoryzowane za pomocą SMSa. Darmowe prowadzenie konta itp (płacisz tylko za kartę jeżeli nie zrobisz nią miesięcznie obrotu za 100 zł, ale nie wiem czy to nie uległo zmianie), wypłata ze wszystkich bankomatów jest płatna (w moim przypadku kosztowała 5 zł i pokrywała też koszt karty, wiec nie musiałem robić obrotu).
Aplikacja mobilna bardzo postępowa, ale niestety dla mnie zbyt natarczywa z powiadomieniami. 
Minusem są kompetencje "pracowników" którzy zasiadają w placówkach. Są to najczęściej osoby młode i niestety nie wiedzą jeszcze tyle ile wiedziec powinny (pozdrawiam Bydgoszcz). Kiedy pytałem o transakcje w dolarach za każdym razem dostawałem inne odpowiedzi :D 
Kolejnym minusem jest kurs walut i niskie oprocentowanie.

Millenium to zupełnie inna bajka.
Tutaj za darmo jest wszystko (nawet opieka lekarska czy ubezpieczenie). Po roku dodatkowe pakiety kosztują kilka zł miesięcznie ale da się je wyłączyć.
Wypłaty z bankomatów, karta czy prowadzenie konta jest darmowe. Dodatkowo mogę porozmawiać z kompetentnymi osobami w placówce.
Wszystko działa jak powinno, aplikacja mobilna jest prosta w obsłudze i ma wszystko czego mi trzeba. W tym banku mam też konto oszczędnościowe. Super są tez lokaty specjalne, które czasem można sobie "upolować".
Minusem jest fakt, że trzeba spełnić warunek minimalnego miesięcznego przychodu 1000 zł który w młodym wieku może stanowić problem. 

W razie pytań - pytaj. Proszę tylko o oznaczenie mojego nicku @Fifolski, dostanę wtedy powiadomienie.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...