Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Strona serwera Traviera.pl Oraz Logowanie!

Avier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiego Questa na pety człowieku!?

Idź robić te swoje Hamachi na Rykoxie.  xD  xD

Dla Twej wiadomości nigdy nie robiłem serwera na tych plikach. No normalnego questa na peta nie rób ludzi w bambuko bo wiesz jaka prawda była z neudia.

Opublikowano

Debilu to nie jest kradzione! Pomyśl pionku skąd miałem to ukraść?

Kupiłem od Kurlza! Ciołku weź idź robić te swoje Hardziki na Terenzo.

Jakim trzeba być łbem, by raz:

- Sprzedawać projekty kilku osobom te same (Kurlz)

- Kupować rzeczy, które sa udostepnione w internecie od dawien dawna, w dodatku byly wykorzystywane przez inne osoby.

ps.

Lepsze serwery Persegi na rykoxie niz twoje na deili

I smieszy mnie troche kłótnia tych osób co się mają czelnośc nazywać technikami typu asfen czy imagus, a stawiają serwery na gotowcach, ochłońcie i zejdzcie na ziemie bo obaj jestescie siebie warci, chociaż ten drugi nie robi z siebie takiego błazna i pajaca przed innymi i nie jest dwulicowy, prawda asfen?

Opublikowano

Jakim trzeba być łbem, by raz:

- Sprzedawać projekty kilku osobom te same (Kurlz)

- Kupować rzeczy, które sa udostepnione w internecie od dawien dawna, w dodatku byly wykorzystywane przez inne osoby.

ps.

Lepsze serwery Persegi na rykoxie niz twoje na deili

I smieszy mnie troche kłótnia tych osób co się mają czelnośc nazywać technikami typu asfen czy imagus, a stawiają serwery na gotowcach, ochłońcie i zejdzcie na ziemie bo obaj jestescie siebie warci, chociaż ten drugi nie robi z siebie takiego błazna i pajaca przed innymi i nie jest dwulicowy, prawda asfen?

Najlepsze jest to że przeczy cos co jest prawda bo questa na peta nie umiał  wgrać to pisał do swoich kolegów zeby mu wgrali. Ale wiesz jak to jest ne przyzna się bo jak to on 20 serwerów i kazde niewypal :D

Opublikowano

Obiektywnie rzecz biorąc z punktu grafika (bo tak śmiem się nazwać...) to ta strona to jedna ramka z jednym stylem i 4 innymi tłami xD

Strona Tiverii kilka lat temu to było coś. Każdy ją podziwiał i w sumie jest pewną ważną historią wśród prywatnych serwerów Metin2, bo nikt nie zrobił w tych czasach co byłoby ,,ponad" wszystko jak to zrobili graficy Tiverii. 

Tą stronę potem zielak na Balantie bodajże powielił (gołym okiem widać że zaczerpnięte ostro z niej ;) ), a potem Skyne. 

Ta strona jest chyba ostatnim powieleniem i jest chyba najgorszym jej odwzorowaniem, jakie widziałem. 

Nikt tak nie zjebał skopiowania jej, jak grafik którą ją robił. 

Pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...