Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medytacja?

Crisey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposób na medytacje tego bym nie nazwał ale inaczej, można dzięki temu sny stwarzać na prawdę różne.

Włącz sobie binary music, w słuchawkach kładziesz się spać i masz sny na prawdę niezwykłe.

opisze krótko swój ost. sen

Byłem szpiegiem (nie wiem dla jakiego kraju) w korei Pólnocnej, grałem na ślubie jako piosenkarz i jako gitarzysta, najciekawsze jest to że nie wiedziałem co miałem śpiewać, przed występem na ślubie, siedział jakiś wspópracownik na ławce i miał mi dać instrukcje, co mam śpiewać i grać.

Miałem w ciągu 5 minut nauczyć się koreańskiego (ale nie było to możliwe bo czasu brakowało), wkońcu przyszedł czas występu byłem zdenerwowany, najlepsze co się okazało to nie był Występ solo, tylko w duecie  także z tym (jeszcze inny wspópracownikiem zacząłem grać i śpiewać), on śpiewał na żywo ja udawałem tylko.

Później okazało się że nagle zmieniła się sytuacja i z partnerem na scenie zacząłem grać muzyke ROCK (krzyki [Jakby słyszał gdzieś tą muzyke gdzieś na necie nie wiem sam ;c] )i nagle posiadłem wiedze grania i śpiewania, i nagle cała publiczność rozpoczęła taniec szaleństwa i śpiewanie wrzasków. 

Mógłbym dalej opisywać, bo do dziś pamiętam ten sen był świetny.

Opublikowano

Sposób na medytacje tego bym nie nazwał ale inaczej, można dzięki temu sny stwarzać na prawdę różne.

Włącz sobie binary music, w słuchawkach kładziesz się spać i masz sny na prawdę niezwykłe.

opisze krótko swój ost. sen

Byłem szpiegiem (nie wiem dla jakiego kraju) w korei Pólnocnej, grałem na ślubie jako piosenkarz i jako gitarzysta, najciekawsze jest to że nie wiedziałem co miałem śpiewać, przed występem na ślubie, siedział jakiś wspópracownik na ławce i miał mi dać instrukcje, co mam śpiewać i grać.

Miałem w ciągu 5 minut nauczyć się koreańskiego (ale nie było to możliwe bo czasu brakowało), wkońcu przyszedł czas występu byłem zdenerwowany, najlepsze co się okazało to nie był Występ solo, tylko w duecie  także z tym (jeszcze inny wspópracownikiem zacząłem grać i śpiewać), on śpiewał na żywo ja udawałem tylko.

Później okazało się że nagle zmieniła się sytuacja i z partnerem na scenie zacząłem grać muzyke ROCK (krzyki [Jakby słyszał gdzieś tą muzyke gdzieś na necie nie wiem sam ;c] )i nagle posiadłem wiedze grania i śpiewania, i nagle cała publiczność rozpoczęła taniec szaleństwa i śpiewanie wrzasków. 

Mógłbym dalej opisywać, bo do dziś pamiętam ten sen był świetny.

chodzi ci o taka muzyke?

https://www.youtube.com/watch?v=yHTb4fUHUT4

pierwsze co mi wyskoczylo.

albo to ?

https://www.youtube.com/watch?v=ARLsbDtXMuw

Opublikowano

Ja nigdy jakoś nie wytrzymałem do końca. Jeden raz ci nie pomoże, dwa razy też nie. Myślę że to trzeba praktykować dopóki się nie nauczysz utrzymywać tego stanu medytacij.

61093c6efb.png

Opublikowano

chodzi ci o taka muzyke?

https://www.youtube.com/watch?v=yHTb4fUHUT4

pierwsze co mi wyskoczylo.

albo to ?

https://www.youtube.com/watch?v=ARLsbDtXMuw

Mówię o tym pierwszym, jest to wersje extreme ale to zależy od waszej psychiki dla mnie norma.

Dla mnie nie starcza ten binary, także raz na 2 tygodnie wezme LSD żeby mieć przygodę ;)

lub czasami nawet iDoser, działa na zasadzie jak narkotyki tylko bez efektów ubocznych ;)

Także np. zamiast brać LSD w listku/tabletce można posłuchać dźwięków i wywowałać taki sam efekt ;)

Są nawet tak zwane "opuszczenie swojego ciała, dzięki słuchaniu dźwięków i można na siebie popatrzeć z góry ;)

Lecz takie iDosery "te niektóre utowry kosztują trochę od 2-20 $, różne ceny :>

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...