Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki bohater + bulid

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Od soboty zacząłem grać w Dotę. Rozgrywki toczę tylko Sniperem. Dowiedziałem się, że jest to dobra postać na początek i bardzo łatwo się nią gra. Moje najwyższe statystyki to 20/4 (normalny mecz). Chciałbym się dowiedzieć, czy są one dobre jak na początkującego gracza. Polecacie jakieś inne postacie? Także nieskomplikowane. Czy bulidy na tej stronie są poprawne? http://www.dota2poradniki.pl/

Odpowiedź - lajk.

­

Opublikowano

Buildy bierz z dotafire i ew. masz tu w poradnikach.

Dla nowych:

Drow Ranger

Zeus

Viper

Sven

graphic.png

Legenda
Opublikowano

Na start to polecam Ci Viper'a

+ Tankowaty

+ Łatwa animacja ataku.

+ Slow

+ Dobry 1vs1 jak zarówno na 2/3lanach

+ Z aghanim scepter ulti co 12sec (dobre przed tf).

Poradnik z tamtej strony do tej postaci jest żałosny. Vipera budujesz w power treands (buty), mekansm, aghanim scepter, heart, opcjonalnie black king bar.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

a ja ci polecam wk. dzieki tej postaci nauczysz sie uzywac armleta, kontrolowac mane oraz jungle.

Ze skil q,e,q,e,q,r maxujesz q, pozniej e a na koncu w.  skladasz zwykle buty, magic wanda, butki pod predkosc lub zrecznosc (jak tam chcesz) szybko armleta, pozniej desolator a na koncu assault cuirass(zacznij ac od hyperstone).

Jesli grasz jungle na poczatku kupujesz gloves of haste oraz tango (skille w,e,w,e,w,r. jesli masz ochote isc walczyc daj punkt w q) szybko midasa. Nastepnie dowolnie phase albo treads, armleta, desolator i ac. Zrobisz roshana na 16 lvl sam co pozwoli ci pasc 2 razy w tf.

Legenda
Opublikowano

a ja ci polecam wk. dzieki tej postaci nauczysz sie uzywac armleta, kontrolowac mane oraz jungle.

Ze skil q,e,q,e,q,r maxujesz q, pozniej e a na koncu w. skladasz zwykle buty, magic wanda, butki pod predkosc lub zrecznosc (jak tam chcesz) szybko armleta, pozniej desolator a na koncu assault cuirass(zacznij ac od hyperstone).

Jesli grasz jungle na poczatku kupujesz gloves of haste oraz tango (skille w,e,w,e,w,r. jesli masz ochote isc walczyc daj punkt w q) szybko midasa. Nastepnie dowolnie phase albo treads, armleta, desolator i ac. Zrobisz roshana na 16 lvl sam co pozwoli ci pasc 2 razy w tf.

WK do jungli jest słaby, na Carry aktualnie tez nie ma co go brać. Jedyną szansą jest grą nim na supporcie. Jest to stomper, ale na wyższym poziomie nim jest juz ciężko wygrać. Jeśli szukasz jakiejś jeszcze prostej postaci to spirit breaker.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ja bym ci polecił jakże dobrego supporta jakim jest LICH

Ja wraz z kolegami którymi gram już ponad Rok w Dote 2 używamy poradników z http://www.dotafire.com

Ja gram z tym Buildem

Nie ma nie stety rozdanych skili ale rozdajemy 

Q | E | Q | E | Q | R 

Teraz maksujemy Q oraz E a później W oraz R 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...