Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam głównego administratora] dRACUZOR

dRACUZOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem jedynym właścicielem dużego, publicznego serwera i poszukuje mojej prawej reki do pomocy oraz dzielenia się kosztami utrzymania calego serwera. Osobiscie nie dysponuje zbyt duza ilością czasu ze wzgledu na zycie zawodowe oraz prywatne. Posiadam bardzo duze doświadczenie oraz niezbedne narzędzia do prowadzenia serwera ts3 i z chęcią podzielę sie moja wiedzą. Projekt ktory prowadze od początku 2013 roku do dzisiaj daję mozliwosc komunikacji setkom użytkowników i nie biore z tego zadnych korzyści finansowych. Robie to dla pasjii oraz traktuje jako rodzaj hobby. Szukam konkretnej osoby ktora uzupełni mnie podczas mojej nieobecności oraz pomoże doychczasowej administracji jak i bedzie sie starac o rozwój serwera w dalszym ciągu.

A teraz kilka slow o serwerze:

- Licencja aal 512 slotow ( bedzie trzeba kupic 1024 bo juz sie zapełnia )

- hosting hosteam na pelnej wizualizacji kvm.

- mbot, automatyczna rejestracja, automatyczny status administracji, muzyczny bot itp.

Tyle z takich najważniejszych informacji. Zapraszam do konwetsacji na ts ( tak jak pisalem wcześniej czesto mnie nie ma i wolał bym wstepna rozmowe przeprowadzić e-mailowo lub gg )

E-mail: [email protected]

GG: 7529124

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie odpisuje na wiadomości typu "dostane rangę". Licze na profesjonalne podejście do sprawy. I rozważam tylko konkretne oferty. Wciąż aktualne !

Opublikowano

Dokładnie , DRC to zaufany człowiek . Sam podchodzi bardzo profesjonalnie do sprawy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...